kakava2 parašė:
endemike vakar paziurejau yra toks skiepas, apie 60 eur nebepamenu jau. kiek paskaiciau vaikai serga mazdaug nuo 5 metu, tai veliau butinai reikes pasiskiepyti ir m…
Kad aš domejausi tai nuo 2metuku,serga ypač jei lanko darželius
kakava2 parašė:
endemike vakar paziurejau yra toks skiepas, apie 60 eur nebepamenu jau. kiek paskaiciau vaikai serga mazdaug nuo 5 metu, tai veliau butinai reikes pasiskiepyti ir m…
Kad aš domejausi tai nuo 2metuku,serga ypač jei lanko darželius
kakava2 parašė:
Vejarupiais zymiai sunkiau serga suaugusieji, vaikai gan lengvai pernesa. Mes su sese sirgom gal kokiu 2-3 metu, tai pora spuogeliu ir 1 diena temperatura, mano tevas tada su mumis susirgo-savaite apie 40 temperatura laikesi. Seip gal butu ir gerai, kad Kirilas persirgtu vejarupiaid vaikysteje. Nes kiek pazystamu sirgo suauge tai visi lb sunkiai, tuo tarpu vaikai lb lengvai. Su endemiku turejom reikalu pora kart. Ir nusivylem lb.
kakava2 parašė:
ir as turbut skiepysiuosi
AuReLiJa J parašė:
Kad aš domejausi tai nuo 2metuku,serga ypač jei lanko darželius![]()
Pažįstamos mergaitė sirgo 7-8 mėn. visai neseniai kartu su mama, mažoji turėjo kontaktą su 2 m. pusbroliu, kuris lanko darželį. Tiesa, mama sirgo sunkiai.
Aria parašė:
skiepai neapsaugo nuo ligos
O tai kam tada jie skirti?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai