Miškelis parašė:
Mielos mamytės, patarkiteEsame ne Šiauliečiai, bet dabar su vyru gyvename Šiauliuose. Kadangi vaikučio gimimui išankstinių komplikacijų nenumatyta, tai bandysim…
Zinok jokiu įpatumu nėra, nebent kasnors konkreciai domina, klausk.
Miškelis parašė:
Mielos mamytės, patarkiteEsame ne Šiauliečiai, bet dabar su vyru gyvename Šiauliuose. Kadangi vaikučio gimimui išankstinių komplikacijų nenumatyta, tai bandysim…
Zinok jokiu įpatumu nėra, nebent kasnors konkreciai domina, klausk.
Miškelis parašė:
kaip suprast kur geriau? Cia tera vieni gimdymo namai
o ypatumai tokie pat,kaip ir visur. Tik musu MVK reikalauja tureti savo el.termometra
crema_fina parašė:
kaip suprast kur geriau? Cia tera vieni gimdymo namai![]()
o ypatumai tokie pat,kaip ir visur. Tik musu MVK reikalauja tureti savo el.termome…
Na nepasakyciau, kad labai reikalauja as is pradziu neturejau savo, tai duodavo ,valdiska" termometra
rami20 parašė:
Na nepasakyciau, kad labai reikalauja as is pradziu neturejau savo, tai duodavo ,valdiska" termometra
man ir dave tik sake geriau savo turet
almile parašė:
man ir dave tik sake geriau savo turet
Jie nori kad turėtų savo dėl leliukų mūsų saugumo. Tai daiktas kuris mažiausiai vietos užima, nematau bėdu kad jį įsidėt.
crema_fina parašė:
kaip suprast kur geriau? Cia tera vieni gimdymo namai![]()
o ypatumai tokie pat,kaip ir visur. Tik musu MVK reikalauja tureti savo el.termome…
Na va, einu įsidėti termometrą
O ta viena klinika - Vaiko ir mamos klinika? Aš įsivaizduoju, kad žioplai atrodau, bet, pavyzdžiui, Vilniuje yra keletas alternatyvių gimdyklų, todėl man ir kilo toks klausimas. Klaipėdoje vyrui privaloma turėti spec. rūbus, nors kitur nebūtina... Gal ir čia kažkas yra, su kažkuo susidūrėt
De
Miškelis parašė:
O ta viena klinika - Vaiko ir mamos klinika? Aš įsivaizduoju, kad žioplai atrodau, bet, pavyzdžiui, Vilniuje yra keletas alternatyvių gimdyklų, todėl man ir kilo to…
De
Miškelis parašė:
O ta viena klinika - Vaiko ir mamos klinika? Aš įsivaizduoju, kad žioplai atrodau, bet, pavyzdžiui, Vilniuje yra keletas alternatyvių gimdyklų, todėl man ir kilo to…
Del spec rūbu, jei vyras norės dalyvaut gimdyme, tada priėmime kai atvyksite susimokėsite apie 4lt ir duos ta apranga (chalata ir tapkes). Yra dvi šeimyninės palatos kurios mokamos (viena 60 kita 100lt) ar ji laisva reikia klaust atvykus į gimdykla akušerės, ji gal paskambins i akušerini ir sužinos. Jei nori gali leliui turėt savo rūbu, arba duos ligoninė ( bet labai senoviniai).
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai