maska patricija parašė:
sveikos mamytes ar gali but toks berimas vaikui nuo dulkiu erkuciu kad po to net randai lieka?
Vesk geriau pas daktaru, man panasu y alergija
maska patricija parašė:
sveikos mamytes ar gali but toks berimas vaikui nuo dulkiu erkuciu kad po to net randai lieka?
rami20 parašė:
rami20 parašė:
tai ir buvom pas odos daktarus i pasake kad ce nuo dulkiu erkuciu i pasake kad isemstume senus rubus lovyte ir kad naujus susipirktume bet buna vaiko neberia visa menesi du tris o daugiau isberia net istinsta kojites labiausiai ir ant kojiciu daugiausia buna ant kunelio mazai o po to kai praeina randai palieka bandem stebet ka valgyt duodam bet nieko
maska patricija parašė:
tai ir buvom pas odos daktarus i pasake kad ce nuo dulkiu erkuciu i pasake kad isemstume senus rubus lovyte ir kad naujus susipirktume bet buna vaiko neberia visa …
o nepastebejot kokiu metu laiku labiausiai isberia? kelinta karta tai pasikartoja?
reiktu gerai isvedinti lovos ciuzini,aukstoje temperaturoje isplauti patalyne,gerai islyginti....
o gal jus cia blusos puola,tik kaikurie joms alergiski ir gali net iki tiek isberti,kaip jusu vaika,o rudeniop jos suaktyveja.... ju gali net viesajame transporte,parduotuveje ar net laiptineje pagauti
ciukaciuka parašė:
nu mamaytes kaip jusu leliukai? ar duoda naktimis miegoti ?mums dar tik menuo ir savaitele, visa laika miega, buna kad kokia valanda dvi nemiega
jau galvoju …
tai tik dziaukis,kad miega. Su laiku vis maziau miegos ir daugiau budraus
crema_fina parašė:
o nepastebejot kokiu metu laiku labiausiai isberia? kelinta karta tai pasikartoja?
mus jau taip beria nuo 4 menesiu jau patalai pakeisti simtais kartu ciuzinuka valau kiekviena savaite bet nieko buna va neberia kokius 3 men o dg paberia kokia sav dvi daugiau ir vel neberia visais metu laikais beria
Ruta333 parašė:
Prisiduodam ir mesGimem lygiai pagal termina, 7 ryto nubego vandenys, kaklelis veresi apie 10 val, bet krito mazylio tonukai ir buvom cezario pjuvio paliesti. B…
Mes galvojom apie si varda savo sunui irgi
Sveikinimai
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai