2014.03.27 23:42 (prieš 12 m.)
jovitik parašė:
sveikute, aciu kad klausi, man jau nuo siandien 23 savaites, tai visa savaite taip mazius isdykavo, net buvau soke, galvoju kas bus tada toliau, o vat siandien rame…
Kad augintinis šeimos narys - labai šaunu, ir linkiu, kad viskas būtų gerai
aš pati didelė gyvūnų mylėtoja
tris metus dirbau gyvūnų prieglaudoj tai labai liūdna būdavo, kai žmonės atnėša ir numeta kaip daiktą - siaubas kažkoks... tad aš labai džiaugiuosi, kad sutinku vis daugiau žmonių, kurie augintinius šeimos nariais laiko, rūpinasi ir myli juos
šaunuoliai
Aš lankau baseiną ir jogą
man labai patinka
ir šiaip aš tokia pleputė - tai man patinka sutikt naujus žmogeliukus ir dalintis įspūdžiais
einu į specialias mankštas neštukėms baseine - tai grįštu pasisėmusi žinių ir patarimų... dar va laukiu kamuolio, turi atkeliaut šią arba kitą savaitę - tai dar ir namie su kukuliu mankštinsimės
Na, ačiū, nesu aš tobula
tiesiog man daktarai visą laiką kartojo, kad man bus sunku pastot ir aš labai visad pergyvenau
net su vyru (tada dar būsimu) kalbėjom,kad jei neišeis pastoti, tai įsivaikinsim
bet va pradėjau padėt mergaitei,kuri laukėsi dokumentus tvarkytis ir etc ir pati pastojau, o mes draugėm patopom
beje, mano didžiausia svajonė yra turėti du savo vaikučius ir įvaikinti vieną, suteikti jam namus ir tikrą, mylinčią šeimą
dėl menų, tai aš nuo vaikystės tokia čiuostelėjus... mano tėvai norėjo teisininke ar gydytoja mane padaryt - o aš baigiau dizainą ir tuo mėgaujuos
ir šiaip aš savo giminėj tokia ,,balta varna''
Užsirašyk į baseiną, jei tik turi galimybes, labai stiprina pilvuko raumenukus, gerai ir tau ir tavi stebukliukui
beje, dėl skaitymo, tai man nuo vaikystės įaugę, tai tikiuos ir mano mažiukas gims su meile ir pagarba knygoms