nestuke00 parašė:
Vat man problema apetitas dinges visiskai per prievarta ka nors uzkandu. O anksciau jokiu priblemu nebudavo![]()
man su pirmu nestumu taip buvo, drauga sper prievarta maitindavo, bet uztad davbar edu uz tris
nestuke00 parašė:
Vat man problema apetitas dinges visiskai per prievarta ka nors uzkandu. O anksciau jokiu priblemu nebudavo![]()
man su pirmu nestumu taip buvo, drauga sper prievarta maitindavo, bet uztad davbar edu uz tris
erikita parašė:
Sveikos merginos busimos esamos mamytesas irgi prie jusu prisijungiu, pries pora dieneliu suzinojau kad laukiuosi, buvo tikrai didelis sokas neplanuotas leliuk…
nebijok nors cia ir neskuba, bet visi puikiai atlieka savo darba, na bent jau as nesiskundziu gydytojais, matai pirmos 12 sav yra rizikingos del persileidimo, o jau po 12 sav tave prades normaliai priziuret, nes jie masto jei jau ivyks persileidimas tuo metu reiskia gamta taip leme (na durnai masto, bet istikruju tiesa) as esu patenkinta ir iki gimdymo ir gimdymo ir po gimdymo prieziura. Beje kurioje anglijos vietoje gyveni?
stenkis nekilnot aukstai ranku ir sunkiaia nenesiot
gitut1993 parašė:
norejau paklausti ar normalu jog skauda pilvuka?
o kaip tau skauda?
gitut1993 parašė:
nū toks jausmas,kad tualete nebuvus,o dar panasiai,kaip maudimas per meneines
man tai kaip buvo aiskino kad mazylis vystosi ir ten gimda tempias ar kazkas panasaus nes juk kuno formos keiciasi
o jei kazko nerimsti gali nuvykt pas daktares ar i primaji ar pasiskambinti savo ginei
Agnestaa parašė:
nebijok nors cia ir neskuba, bet visi puikiai atlieka savo darba, na bent jau as nesiskundziu gydytojais, matai pirmos 12 sav yra rizikingos del persileidimo, o jau…
As netoli bristolio jei kazkas girdeta
dekui uz patarimus
nium as irgi tikiuosi kad viskas cia bus gerai su tais daktarais ....
gitut1993 parašė:
tada busiu rami ;] aciu.
nu bet kiekvienai gali but skirtingai
jei nepraeis tada bandyk skambintis ginei ir konsultuotis. man pora sav pamaude ir praejo ir dabar kartais uzeina i diena koki karta pamaudzia valandike ir praeina
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai