gintare parašė:
Aciu labai,jau kaip as dziaugiuosisake ne 100 proc bet ji buvo tikra kad mergyte
![]()
tai jau tokia skrajojanti dabar
![]()
![]()
sveikinu
gintare parašė:
Aciu labai,jau kaip as dziaugiuosisake ne 100 proc bet ji buvo tikra kad mergyte
![]()
tai jau tokia skrajojanti dabar
![]()
![]()
sveikinu
Edit@ parašė:
Tai as po to ivykio ir galvoju dabar kur gimdysiu, nes visada galvojau antakalnyje, nes man arciausia, bet dabar galvoju gal santariskese. Bet neapsisprendziu, dar …
kad man atrodo dar tiek laiko iki gimdymo, kad dar 5 kartus apsigalvosim
Taip
as sakiau tik po nauju metu viska pradesiu mastyti, o dabar stengiuosi buti rami ir kuo maziau nervintis, kas labai sunkiai gaunasi, nes vis magistrinio darbo man neleidzia gintis, ir vis tie principai vadoves
ir zliumbi ir vel darai per naujo viska ir vis ne taip, vis blogai ir vis netinkama
Edit@ parašė:
Taipas sakiau tik po nauju metu viska pradesiu mastyti, o dabar stengiuosi buti rami ir kuo maziau nervintis, kas labai sunkiai gaunasi, nes vis magistrinio dar…
oi, kaip gerai, kad mokslai pareityje... net nenoriu apie jos galvoti.. uztenka darbo... ir po jo kaip lavonas namo ateinu
Edit@ parašė:
Baltai pavydziu, kad tau ju neberaman butu uzteke ir dvieju bakalauru, kaip gailiuosi, kad pasirinkau dar ir magistra
per daug man tu mokslu, nusibodo
nu man uzteko vieno bakalauro.. tikrai.. ir vieno magistro... jauciuosi pilna mokslu
ka studijuoji? jei ne paslaptys aisku
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai