OVia parašė:
O is kokiu vietu renkates?![]()
Jei ne Bistrampolio dvaras,tai gal su zirgais ir karieta tada noreciau.O Burbiskes biski tolokai jau gaunasi
Ten grazu ir yra.O kur jus planuojate fotografuotis?
OVia parašė:
O is kokiu vietu renkates?![]()
Jei ne Bistrampolio dvaras,tai gal su zirgais ir karieta tada noreciau.O Burbiskes biski tolokai jau gaunasi
Ten grazu ir yra.O kur jus planuojate fotografuotis?
aurikii parašė:
Gal kas puosit svente kusudamo kamuoliais ? As taip noreciau, bet neperseniausiai buvom krikstynose kur visa svente buvo jais papuosta ir sveciu is tos sventes bus …
Kusudamu yra visokiu
ne tik gelytes
o siaip jei kazkam uzklius, tai galit pasakyti, kad labai suzavejo kusudamos minetoj sventej, todel ir jus sugalvojot savaja taip papuost
bet del tokiu dalyku nera ko teisintis, svente jusu, tad galit ja puost kaip jums patinka ir maziau galvokit ka kas pasakys
eimiki parašė:
Kusudamu yra visokiune tik gelytes
![]()
o siaip jei kazkam uzklius, tai ga…
Jau reikia man nustoti skaityti šitą forumą, nes krikštynos po savaitės, jau viską praktiškai turiu, nieko nebegaliu keisti. O čia vis gražesnių ir įdomesnių dalykų pamatau
Beje, kas sakė, kad balti kėdžių užvalkalai labiau vestuvėms, tai ne tik - mes imam krikštynom
ir su gražiais kaspinais
eimiki parašė:
Kusudamu yra visokiune tik gelytes
![]()
o siaip jei kazkam uzklius, tai ga…
Taip bet butent anie man kabai patinka
tuttyte parašė:
Buvom siandien nuvaziave sventes vietos apziuret, tai stalas mazokas, reiks butinai veztis (arba uzsiprasyti vietoje) atskira stala saldumynams. Tik man galvosukis,…
Oi šis galvosūkis pernai vargino ir mane...Bet aiškiai žinojau, kad nenoriu saldumynų stalo perkrauti vaikiškomis detalėmis, juolab, kad tema - tiesiog krikštynos. Reiktų pripažinti, kad tai, kas mums auginančioms mažiukus yra miela, nebūtinai sužavės mūsų skirtingo amžiaus svečius (o pamaloninti savo svečią visgi norisi). Todėl vieną stalą paruošiau labiau formalesnį. Kitas - saldumynų kioskelis buvo skirtas lauke dūkstantiems vaikams. Tiesa, tetulytėms-bobulytėms paruošiau arbatos stalelį, prie kurio galėtų pasitraukusios nuo šurmulio ramiai pasišnekučiuoti. Bet... oro neužsakėm. Papozavom prie kioskelio, o vaišinomės prie "formalesnio" stalo.

silivi parašė:
Oi šis galvosūkis pernai vargino ir mane...Bet aiškiai žinojau, kad nenoriu saldumynų stalo perkrauti vaikiškomis detalėmis, juolab, kad tema - tiesiog krikštynos. …
Jusu svente man tokia elegantiska, ne perkrauta ir islaiko savo zavesi
silivi parašė:
Oi šis galvosūkis pernai vargino ir mane...Bet aiškiai žinojau, kad nenoriu saldumynų stalo perkrauti vaikiškomis detalėmis, juolab, kad tema - tiesiog krikštynos. …
wow pasakiskai grazu! tiesiog nuostabu! no comments
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai