neturiu savo krikštynų nuotraukų ir tikrai nėra dėl to kažkokio noro, kad vat jau mano vaikui tai reikės
vėl gi, mados reikalas
Mano sesė turi vieną ft iš krikštynų ir jokių sentimentų tai nuotraukai niek nejaučia
Daugumai keistai nuskambės gal
nu nesureikšminam mes tų krikštynų kažkaip
Dukrytės krikštynos būs fotografė tik tuo atveju, jei mano draugė galės atvyk iš Klaipėdos, jei ne, tai tikrai apsieisim ir be fotografų. Pasidarysim patys porą ir būs gerai
Girliendų irgi nedarysim, o vat medis su atspaudais patiko. Draugai tokį per vestuves darė, tai įdomu kart nuo karto į svečiu atėjus pasieškot, kurie buvo mano
Knygine šian pasižiūrėjhau tą knygutę "Mano krikštynos"..pfff...nepatiko. Geriau nusipirkt gražų foto albumą tuščiais baltais lapais ir savo ranka užrašyt "Mano krikštynos", klyjuot nuotraukas, kur nori, pakvietimo pavyzdį prisiminimui (čia labai sentimentaliems), gražių lipdukų, atvirukų (jei kas dovanotų) padaryti skyriu su palinkėjimais ir pažadais, profesijų spejimais. Viskas ranka ir smagiau atrodys, manau. Man per mergvakarį panašiai draugės padarė, tai lb lb patiko
O vat "Vaikai kilę iš dangaus", tai lb noriu įsigyt...
Kol kas nesugalvoju, kur šventę daryt..būs 3vaikai, tai mąstau kažkur, kur jiems būtų linksma ir įdomu..Gal kokiam vaikų kambary? Bet vasarą ir gamtos norisi, bet tada daug galvos skausmo, dėl sodybos išsirinkimo ir maisto užsakymo...
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

Cia tiek daug rasoma apie Krikštynų planavima,kad jau net nebezinau kas istiesu yra svarbiausia
Zinau kad Krikšto sakramentas priimamas Baltas drabužis – simbolizuoja Dievo malonę. Tai tyrumo, skaistumo, šventumo ženklas.