Viviki parašė:
taip,,sestadieni mm diena ;) o jus jau ll matet? ar dar laukiat? ;)
mačiau ryškius vaiduoiklius..šiandien didžiausia tikimybė mmm prasidėti. Na gal dar ryt.. Bet kolkas ramu
Viviki parašė:
taip,,sestadieni mm diena ;) o jus jau ll matet? ar dar laukiat? ;)
mačiau ryškius vaiduoiklius..šiandien didžiausia tikimybė mmm prasidėti. Na gal dar ryt.. Bet kolkas ramu
Tikek_savim parašė:
mačiau ryškius vaiduoiklius..šiandien didžiausia tikimybė mmm prasidėti. Na gal dar ryt.. Bet kolkas ramu![]()
as vis tuos testus gadinu ,gadinu.. bijau ,kad nepabegtu
...Bet vakar pasidariau elektronini tai siek tiek jau nusiraminau .dabar laukiu ,nesulaukiu kada keliausiu pas ginekologe. 
Ar daret kazka ipatingo si cikla ,kad pavyko ? vitaminai ,lubrikantai ?
Viviki parašė:
as vis tuos testus gadinu ,gadinu.. bijau ,kad nepabegtu...Bet vakar pasidariau elektronini tai siek tiek jau nusiraminau .dabar laukiu ,nesulaukiu kada keliau…
Atrodo nieko kitaip nei visus kartus. Vitaminus gėriau paskutiniu metu nuolat, o Conceive plus irgi naudojom keletą pastarųjų mėnesių. Tiesa, paskutinį mėnesį ne kiekvieną kartą su juo
saphire parašė:
Jungiuosi ir aš nedrąsiai. Jau buvau sukūrusi temą, nes šios neradau skyriuje "būsimos 2015 mamos'. nelabai suprantu kodel visas rodo, o šios ne. paprašiau, kad tą …
Sveika prisijungusi
idomu ka reiketu daryti ,kad visos rastu sia tema ?
bent jau as manau, kad ji ne vietoj sukurta.. tarp tu temų kur jai reikia būti, jos nera. as sukūriau tarp kitu būsimu mamuku, tai ja rodo. gal kol neprikalbejom, keliames ten? tada visos mus ras
www.tevu-darzelis.lt/forumas/forum/2015-m-busimos-ir-esamos-mamos
Aš taip pat sveikinu visas šių metų spalinukes linkiu lengvo nešiojimo ir kuo greičiau susitikti su savo angeliuku
Taip pagalvojus atrodo visai nesenai pamačiau tuos laimingus || brūkšniukus o žiūrėit mano sūneliui jau 3 mėnesiukai
Tad linkiu ir jums kad taip greitai praeitų jums šie 9 mėnesiai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai