Burbuliatore parašė:
Aš asmeniškai netikiuBet jeigu kas nutinka, spėju daug kas pasako, va viskas dėl to penktadienio...
Puiki diena. Gal šeimyna šiek tiek nukvakus šiandien,bet šiaip OK viskas
Burbuliatore parašė:
Aš asmeniškai netikiuBet jeigu kas nutinka, spėju daug kas pasako, va viskas dėl to penktadienio...
Puiki diena. Gal šeimyna šiek tiek nukvakus šiandien,bet šiaip OK viskas
nurimus parašė:
As tai laisvai galeciau zaliavalge dabar buti, geriausiai eina pomidorai, agurkai, braskes ir nektarinai.. norejau paklaust, ar mankstinates siuo metu kazkaip? Nes …
Vaiksciojimas ir plaukimas
vitaa9 parašė:
Bent gerai , kad irgi kažkas mėgsta alyvuoges , ko nepaklausi tai visi fui kaip gali valgyt![]()
As myliu alyvuoges, net dabar nenoriu ju
Sveikutes:)ot tai tikrai 13 penktadienis man suveike:)itariu kad nusilauziau mazajo kojos pirstuka!!!didziausi skausmai visa nakti ,baisiai istines ,batus pamirst galiu siandiena uzsideti:)tai va klausimelis:su nuskausminamaisiais viskas aisku,o kaip ar galima šviesti ir paziuret ar jis nesuluzes!?ar tie spinduluuksi nekenkia?
effy parašė:
Sveikos. Katik radau fb stai toki posta ir galvoju, wow... Apsiskelbi visiems, kad netekai vaikelio besilaukdama... Drasu... Kokia jusu nuomone??
As nezinau ar cia ta istorija, bet viena mazeikiete vakar dalinosi tokia istorija: (zinau jog tikra, nes sekiau mazeikiu forume) : vakar pagimde pilnai issivysciusia mergyte 34 sav negyva, nes du kartus apsivyniojus ir uzsiverzus(mazgu) virkstele buvo, o daktare ziuredama nemate ir nepastebejo silp ejanciu judesiu ir sirdutes, jei sita- ji dalinosi kaip perspejimu del daktares, nes teko gimdyti zinant, kad negyvas....
dov593 parašė:
As nezinau ar cia ta istorija, bet viena mazeikiete vakar dalinosi tokia istorija: (zinau jog tikra, nes sekiau mazeikiu forume) : vakar pagimde pilnai issivysciusi…
Jei ir kaip perspejima del daktares, vistiek nelabai suprantu tokiu dalyku..
Pas mane fb drauguose yra viena pora, kuri kele i fb net ultragarso leliuko nuotrauka, o tik gimus kudikiui dabar kasdien minimum po viena foto imeta nuo pat pirmos gimimo dienos.. nesu prietaringa del visokiu nuziurejimu ar pan, bet man kazkaip to atrodo perdaug..
Lygiai taip pat, kaip ir skelbimasis fb netekus kazkokio artimo zmogaus.. man tada taip ir norisi paklausti, su kokiu tikslu tai darai? Nori gauti daug laiku ar guodzianciu komentaru is zmoniu, su kuriais iprastai gal net nebendrauji?
Artimesni zmones apie nelaimes ir be fb suzino.
Na cia mano nuomone apie visu detaliu viesinima internete ;)
Planuojanti4 parašė:
Jei ir kaip perspejima del daktares, vistiek nelabai suprantu tokiu dalyku..
Pas mane fb drauguose yra viena pora, kuri kele i fb net ultragarso leliuko nuotra…
Gal jiem neuztenka pykti del pasaulio neteisybes tyliai ir iesko sajungininku;)) ir as nesuprantu to skausmo dalinimo, bet mano poziuris nereiskia, kad ta darantys kazkuo neteisus, gal jiem taip geriau
dov593 parašė:
Gal jiem neuztenka pykti del pasaulio neteisybes tyliai ir iesko sajungininku;)) ir as nesuprantu to skausmo dalinimo, bet mano poziuris nereiskia, kad ta darantys …
Na taip, be abejo, nesmerkiu ir as zmoniu del ju pasirinkimo vienaip ar kitaip elgtis, as tuomet i tokius postus sureaguoju tyliai ir einu salin.. kiekvieno teise elgtis kaip nori ir skelbti bei liudeti kaip nori, cia tik tarp musu snekant issakiau tokia nuomone, kad pati taip neilsielgiu ir nelabai suprantu tikslo
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai