waidute2 parašė:
Laukiu vardu kaip pasivadinusios fb ir busit priskirtos i grupe![]()
![]()
Julija Borisevič
waidute2 parašė:
Laukiu vardu kaip pasivadinusios fb ir busit priskirtos i grupe![]()
![]()
Julija Borisevič
ginariux parašė:
Rytoj eisiu pas gydytoja paziuresim ka sakys, reiks prasyt siuntimo pas gine,cia uk net privaciai einat pas gine reikia siuntimo nuo seimos gydytojo![]()
Nu va snd buvau pas gydytojus tai man klausia sako : tai gal tau menesines prasidejo. Sakau as gydytojai ar gali moteris po gimdymo gali sirgt menesinem 3 sav,nes paskutines savaites jau net paketus naudoju, sako nieko savaime praeis
.rytoj eisiu pas kita gydytoja, pyktis net ima .
ginariux parašė:
Nu va snd buvau pas gydytojus tai man klausia sako : tai gal tau menesines prasidejo. Sakau as gydytojai ar gali moteris po gimdymo gali sirgt menesinem 3 sav,nes p…
Nu jo... tokios ginekologes tai atsiprasau... o echoskopo nedare?
akvile.jan. parašė:
Kaip jum smagu kad jusu maziukai nereaguoja i maista o as taip noreciaugazuoto limonado ir lays traskuciu bet deja..![]()
Na tokių dalykų aš šiaip nemėgstu ir nevalgau negeriu, tai gal reaguotų, kas čia žino.
man svarbiau, kad į vaisius, uogas, pieno produktus nereaguoja.
ginariux parašė:
Nu va snd buvau pas gydytojus tai man klausia sako : tai gal tau menesines prasidejo. Sakau as gydytojai ar gali moteris po gimdymo gali sirgt menesinem 3 sav,nes p…
Gal uzsiliko placentos? Nes jeigu ne viskas iseina tai kraujuojama ilgiau...
akvile.jan. parašė:
Ar man vienai miego taip norisi? Atrodo va kai vaikas miega kazka eiciau padaryciau bet taip lova traukia ir uzmiegu kartu su dukryte. Per nestuma ir pries niekada …
As irgi labai miego noriu. Pastoviai jauciu trukuma miego.. Atrodo ir mazyte tik viena karta keliasi nakti.. Tikriausiai cia dar po gimdymo viskas taip..
kurapatacka parašė:
Julija Borisevič
Liena ir Marius Kubiliai
ginariux parašė:
Jus nelaukit rydienos paprasciausia i priemima nuvaziuokit pasakysit kad esat po gimdymo ir labai kraujuojat .Man po gimdymo buvo taip tai net i ligonine gulde cia nejuokai su tais kraujavimais.O kresuliai aina?
jurgita.piscikaite parašė:
As irgi labai miego noriu. Pastoviai jauciu trukuma miego.. Atrodo ir mazyte tik viena karta keliasi nakti.. Tikriausiai cia dar po gimdymo viskas taip..
Todel kad esat po gimdymo .Jai mergyte rami tai ir miegoti I sveikata.
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai