xixi parašė:
Butent.Mes i vestuves dejom 100eur, ir mums jaunieji pasake, kad per daug ar isprotejot. O cia krikstynos, tuo labiau. Na, sakau zmoniu mentalitetas pas mus dar …
Jo jo, man irgi juokinga dėl tų pinigų kažkaip. Kelia balių tam, kad kiti suneštų paskui ir dar užsidirbti tikisi. Tiesą pasakius man gal kiek net skaudu būtų, jei artimi žmonės man neštų vokelius. Gal aš tikiuosi dovanos pagal mano poreikį. Žinau tada, kad apie mane galvojo, kad stengėsi, o ne nupirko vokelį ir fsio. Aišku čia pagal situaciją, bet man toks pinigų skaičiavimas tai baisus dalykas. Turim giminėj tokią vieną šeimynėlę, nesinori net eiti į tokius balius. Ir išvis, jei kažkas kviečia - tai ir vaišina manau. Tokiems savanaudžiams "atėjai į mano balių - apsimokėk už maistą, muziką ir t. t." galima atsakyti, kad man irgi kainuoja nauja suknelė, bateliai ir pan. Lygtais čia kažkas nori tų balių išvis
Eina iš reikalo, ir tiek.
Prieš du metus mes turėjom 3 vestuves ir 2 krikštynas per vasarą. Nešėm po 300-500 Lt, +gėlės, buteliai, rūbai, kelionės, nakvynės, laisvadieniai darbe ir t. t. Tai mes paskaičiavom, kad būtumėm mašiną pasikeitę... O pas kotus važiuoji dažnai iš mandagumo. Ir dar jei kažkam per mažai, jūs pagalvokit kiek kiti dėl to jūsų baliaus išleidžia.
Nepykit, kad čia piktinuosi, bet man sunku suprasti.