nesvarbu03 parašė:
O is buteliuko duodat?![]()
Ne, iš puodelio. Pasiima puodelį, atsidaro šaldytuvą ir įsipila. Jau slepiu, nes galvoju, gal per daug.
nesvarbu03 parašė:
O is buteliuko duodat?![]()
Ne, iš puodelio. Pasiima puodelį, atsidaro šaldytuvą ir įsipila. Jau slepiu, nes galvoju, gal per daug.
vmamytev parašė:
Beje, ar visų valgo savarankiškai? Anksčiau ir sriubą pats su šaukštu valgė, dbr nieko. Ir ant puodo nebesiprašo, žiūri į akis ir daro.
Maniškis dar pats nepavalgo, rankytės neklauso, tai tenka padėti. Pas mus viskas iš lėto.
Šiaip bėda, kad vaikas vis dar nesėdi ant puodo, tik pasodinu ir iškart atsistoja. Tai vis pabandau ir atidedu tą reikalą vėlesniam laikui, nes nežinau, gal tam reikalui vaikas turi pribręsti, o gal kažką negerai darau.
Šiaip po truputį tobulėjam, gal tai darželio įtaka, o gal tik taip tiesiog. Vaikas pradėjo duoti ranką ir leidžiasi vedamas už rankytės, kas yra tiesiog wow.
Dar būtų stebuklas jei pradėtų bent kokius nors garsus tarti, nes darosi kartais sunku suvokti jo norus, kai jis tik urzgia.
kiškis krūmuos parašė:
Beje, ar labai blogai darau, kad namie vaikui duodu gerti tik vandens?![]()
As saviskiui irgi tik vandens duodu gerti
jokiu limonadu ir pirktiniu sulciu neduodu gerti. Esu davusi kelis kartus gerti arbatos, bet nenori, geriau jam vanduo. Dar kokio kefyro buna geria. Nezinau ar gerai, bet mums taip gaunasi. O del kalbejimo, zinokit ir musu vaikas praktiskai nekalba, pasako kartais ir nuolat klausineja kas cia bei keleta garsu skleidzia, o taip viska gestais parodo ar dar kazkokiais budais, bet dazniausiai susikalbam. Klausiau gydytojos, jai dar tikrai nekliuvo kad nekalba, sako puikiai bendrauja gestais. Tai laukiam kada daugiau prades kalbeti
kiškis krūmuos parašė:
Aš irgi tik vandens duodu gerti. Dar į darželį gertuve su vandeniu idedu. Nors neaišku, ar jam ją paduoda, kai valgo.
Mūsų po truputį bando po kelis žodžius pasakyti iš karto. Savaitgalį stovėjo ant kėdes prie stalo, tai klausiau "ką čia darai?", tai jis man rimtu veidu atgal man pyskino "ką čia darai?" 😀😂
kiškis krūmuos parašė:
Mūsų sūnus irgi tik vandenį geria. Kefyras tai maistas jau.
RamiMam parašė:
Aš irgi tik vandens duodu gerti. Dar į darželį gertuve su vandeniu idedu. Nors neaišku, ar jam ją paduoda, kai valgo.
... bet tai kaip džiugina tokie pakalbėjimai. Maniškis irgi jau kartoja kas gaunasi.
dažniausia ,, kas čia?"
šiand į daržiuką nuvedžiau, nekantraudamas prie savo spintelės nulekė, rengiamės ir girdim vaikai verkia tai jis ,, ojjjj ojjj lelia popa, skauda lelia " ir nulekė guosti draugų
pereina per visus verkenčius ir aiškinasi kur gi popa jiems
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai