KarinaK parašė:
Ar atitinka kuriai nors ? Čia pagal pastojimo mėn.
Man netinka
KarinaK parašė:
Man netinka
KarinaK parašė:
Gimdymo data nustatyta 2017 07 17 ,bet pagal pirma echo ginė mano jog pastojau daug vėliau nei pagal paskutines mėnesines skaiciuoja ... Pagal paskutinį echo mums d…
Hm,turetu svoris vis tiek pradeti augti,nepergyvenkite,svarbu savo bedas zinote ir gydote
man svoris per menesi ne tik kad atsistate,bet ir paliko +3 kg,tai buvau apakusi
ir svoris pradejo kilt tik per pastraji menesi,iki tol sedejau minuse
Viskas bus gerai su vaikuciu
Mano pojuciai tai tiesiog gerokai pasitaises apetitas (ta irodo puikiai svarstykliu parodymai
), bernuzelio vis daznejantys ir stiprejantys judesiai,o is tu nemaloniuju tai kirksniu ir gaktikaulio skausmai,negaliu eit ilga laika,pradeda labai dusinti ir reikia sustoti pailseti..vakar daktare rekomendavo jau ziurinetis dirza (nors pilvukas ner didelis ir man jo netempia) ir dave nedarbinguma savaitei,jau seniai svajojau apie poilsi
mano data po didziojo skano nepasikeite ir liko pagal mm-liepos 20 d
O kaip Jusu pilvelio apimtis,gimdos aukstis?sulig menesiais keiciasi?
ilvi parašė:
Dar tikrai ne laikas kaklelio trumpėjimui. Mano gimdos kaklelis prieš dvi savaites buvo beveik 4 cm ilgio, tai sakė norma. Internete irgi rašoma apie 3-4 cm. Tai ti…
Mano yra 4.1cm tai kaip ir nedaug tesiskiria nuo normos, bet išgasdino
Giedre111 parašė:
O galima gerti nospa kai laukiesi?
Nu sako geriau jau vaistas nei kad skausmus kentėti, nes vaikelis jaučia kad blogai jautiesi...bet aš negeriu nes maudimas pakenčiamas
Na, o mano kaklelis 16 sav buvo 5,18 . Tai labai džiaugiausi, nes žadėjo apsiūti, kadangi turėjau du persileidimus. Dabar 20 sav vėl eisiu pas genetikę, paprašysiu, kad pažiūrėtų ar nesutrumpėjo, nes labai pergyvenu. Sako kad kakleliui kenkia sėdėjimas, o mano darbas sėdimas, tik neaišku ar tai tiesa
GretaTim parašė:
Mano yra 4.1cm tai kaip ir nedaug tesiskiria nuo normos, bet išgasdino![]()
Mano 11 sav. radau įrašyta po skano kad 3.5 cm bet nieko nesakė kad blogai ar pan.
GretaTim parašė:
Mano yra 4.1cm tai kaip ir nedaug tesiskiria nuo normos, bet išgasdino![]()
As kadangi esu stebima, tai mano pries 2 savaites buvo 4 cm, sake viskas yra gerai ir sake, kad rupintis reiketu pradet kai kaklelis yra maziau nei 3 cm, berods 2,3 ar 2,4 yra riba, kai jau gelbeja kazkaip.
KarinaK parašė:
Atitinka
KarinaK parašė:
Mum neatitinka.
13 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai