Liutuke20 parašė:
Dekui jums uz atsakyma, truputi nusiraminau, nes sedziu kaip ant adatu kol galesiu pasisukt ? Kas keisciausia kad vakar man kaip tik ekoskopa dare, viska apziurejo …
Tikiuosi kad viskas gerai!
Tik nesijaudinkite!
Liutuke20 parašė:
Dekui jums uz atsakyma, truputi nusiraminau, nes sedziu kaip ant adatu kol galesiu pasisukt ? Kas keisciausia kad vakar man kaip tik ekoskopa dare, viska apziurejo …
Tikiuosi kad viskas gerai!
Tik nesijaudinkite!
sandaliuke parašė:
Aaaaa, mamytės!![]()
Mačiau savo leliuką!!! Šiandien pirmas echo buvo, sakė viskas gerai! Vyras nufilmavo visą vizitą
Raukšlytę irgi matavo, sakė viskas…
Kaip faina, saunu girdeti kad viskas gerai, as irgi lb laiminga po pirmo echo ir kad viskas labai gerai
tik va taip viskas greitai atrodo ivyko kad net nesumasciau kad vyras ekrana nufotkintu
kita karta reiks ir mums isiamzinti
SiJuk parašė:
Sveikos esamos ir busimos! ;) kaip laikotes? Perskaicius komentarus, panasu, kad zvalejat, megaujates ir augat. Labai smagu!
Net nezinojau kad paciai galima su piestais uzliesti vaikiuka, bet man tai ten baisu butu spaudineti ir pirstus gilyn maigyti
nemanau kad kada taip isdrysciau
manau cia gydytoju reikalas ir tik jie zino kiek ir kur reikia maigyti
Liutuke20 parašė:
Nusiraminkit, viskas turi būti gerai
praneškit, kaip sekėsi
Giedre111 parašė:
Net nezinojau kad paciai galima su piestais uzliesti vaikiuka, bet man tai ten baisu butu spaudineti ir pirstus gilyn maigytinemanau kad kada taip isdrysciau :)…
Man taip pat atrodo, kad nėr ten ko judint ir maigyt
palaikau uždėjus ranką, paglostau ar pakibinu švelniai ir pradžiai gana
na, bet jei yra drąsos ir didelis noras, gal nėra nieko tragiško
sandaliuke parašė:
Aaaaa, mamytės!![]()
Mačiau savo leliuką!!! Šiandien pirmas echo buvo, sakė viskas gerai! Vyras nufilmavo visą vizitą
Raukšlytę irgi matavo, sakė viskas…
Omg, sandaliuke kaip fainai
ir labai gerai kad raukslyte matavo, reiškias ir mum pamatuos
jonytia parašė:
Omg, sandaliuke kaip fainaiir labai gerai kad raukslyte matavo, reiškias ir mum pamatuos
![]()
![]()
Jau 13sav tikrai turi pamatuoti
jeigu dar nera matave pries tai
Giedre111 parašė:
Jau 13sav tikrai turi pamatuotijeigu dar nera matave pries tai
![]()
Dar nematavo, eisim su vyru 17 d
Toks jauduliukas
InesB parašė:
Man taip buvo, bet prieš mėnesį, gruodžio viduryje. Iškart pasiskambinau gydytojai, tai liepė atvažiuoti dėl visa ko, nors sakė, kad svarbiausia, kad spalva ne krau…
Mab buvo 8 savaitei tokios isskyros, tai israse zvakuciu.8 dienas reikejo zvakutes naudot, ir padejo☺
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai