vaida.duseviciute parašė:
Man nepadeda niekas ir ant kamuokio sokineju ir vonios ananasai myliukas nieks nepadeda...
Vadinasi ne as viena tokia nekantri
vaida o jusu neskatins iskarto cp?
vaida.duseviciute parašė:
Man nepadeda niekas ir ant kamuokio sokineju ir vonios ananasai myliukas nieks nepadeda...
Vadinasi ne as viena tokia nekantri
vaida o jusu neskatins iskarto cp?
edituke5 parašė:
Vadinasi ne as viena tokia nekantrivaida o jusu neskatins iskarto cp?
Manęs po pirmo CP neskatins, todėl ir galvoju kaip lelių natūraliai iškrapštyti lauk
edituke5 parašė:
Gal kuriai yra dare sweep ( cia kaip kaklelio masazas) man ryt ruosiasi daryti tik kazkur skaiciau kad nelabai padedakiekviena vakara gulu i lova ir galvoju Nu g…
Man su pirmaja po kaklelio "masazo" dieną veikla naktį prasidėjo. Nu tie mažiukai patys va renkasi kada jiem ateiti ir viskas.
Pušellė parašė:
Sveikos mamos!aš čia su tokiu klausimu kokių dokumentų reikia i darželį užrašant vaikiuka?
![]()
Cia nuo savivaldybes priklauso kokia tvarka ?
Pušellė parašė:
Sveikos mamos!aš čia su tokiu klausimu kokių dokumentų reikia i darželį užrašant vaikiuka?
![]()
Man reikeJo gimimo liudijimo ir is kart susivede direktore i sistema
sveikos
sakykite kaip gydetes sloga ir gerkle paraudusia ? As jau trecia diena kaip su varvancia nosim, jau skaudziai ir valyti ar issipusti... turiu purskaliuka i nosi bet nelabai padeda... gerkle jau pradejo kutenti, nuo paraudimo jauciu kaip einu link kosulio ?? galva sunki, visa jauciuos tokia silpna....?
edituke5 parašė:
Vadinasi ne as viena tokia nekantrivaida o jusu neskatins iskarto cp?
Sen masaza padare. Nezinau kaip bus nes visos manau turejot scana 36 sav. As jo neturejau. Nezinia kaip ten mano vaikas sedi ar galva zemyn ar uzpakaliu jau kai vaziuosiu gimdyt tada ziures
alexi parašė:
sveikossakykite kaip gydetes sloga ir gerkle paraudusia ? As jau trecia diena kaip su varvancia nosim, jau skaudziai ir valyti ar issipusti... turiu p…
Man leido vibrocil lasiukus ir Gelomirtol tabletes is zoleliu nuo slogos. Nuo gerkles labai gerai Islandiskos kerpes tabletes paciult ir purskiamas naturalus FaringoSpray.
Jeigu labai skauda galva ir/ar temperatura galima tik paracetamoli.
Jau vaikucio pagrindiniai organanai issivyste tai db jis tik svori augina pagrinde, tai nebijokit jus tu vaistu. Mano daktare leido man i nosi isipurkst 3k i diena bet neilgiau nei 5d Septonaz vaikiska. Sako oro trukumas siuo atveju vaikui kenks labiau nei tas 0,01% vaisto ka jis gaus. Su zoleliu arbatom taip pat atsargiai, pvz ciobreliai max 1 puodeli i diena.
Sveikatos
Samanta2 parašė:
Ananasus ir aš išbandžiau nepadėjo ?
Laiptais likite
Mama_as parašė:
Man leido vibrocil lasiukus ir Gelomirtol tabletes is zoleliu nuo slogos. Nuo gerkles labai gerai Islandiskos kerpes tabletes paciult ir purskiamas naturalus Faring…
aciu?
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai