eri.ka parašė:
Kas turite munchkin gertuves, plaunat indaplovej? Nematau zenkliuko ant saviskes.
Taip, išdalinu dalimis ir indaplovės viršutiniam aukšte
eri.ka parašė:
Kas turite munchkin gertuves, plaunat indaplovej? Nematau zenkliuko ant saviskes.
Taip, išdalinu dalimis ir indaplovės viršutiniam aukšte
skaistaziede1 parašė:
Viskas gerai snd paleido. Tyrimus padare crb 10 buvo. Snd 26 pakiles buktais bakterijos biski yra ir gerklyte raudona. Israse vaistuku gydysimes namie.
Sveikatytės 🦋
agjas parašė:
Nupirkau ir aš šį puodelį,tikrai puikus,vartalioja visaip-neisbega ir kazkaip labai greitai perprato kaip gerti reikia,liuks 😉
Sveikos, pasijungiau ir aš atradusi tinkamą grupę.
Apie kokį puodelį kalbate, jei pasitvirtino, gal ir tiks... nes nerandu kolkas...
kristina1220 parašė:
https://facebook.com/events/s/liepinuku-gimusiu-2019-susitik/607877290059570/?ti=cl
Neatidarė evento, gal jis uždarai grupei skirtas?
Euro-mama parašė:
Sveikos, pasijungiau ir aš atradusi tinkamą grupę.
Apie kokį puodelį kalbate, jei pasitvirtino, gal ir tiks... nes nerandu kolkas...
Ten kalbėjo apie Munchkin 360. Bet man pvz dar Avent su šiauduku pasitvirtino labai
Attendre parašė:
Sveikatytės 🦋
Aciu. Tikrai prireiks jos. Snd vel ryte didziausia temperatura. Zvakute idejau isperde ir tiek
skaistaziede1 parašė:
Aciu. Tikrai prireiks jos. Snd vel ryte didziausia temperatura. Zvakute idejau isperde ir tiek
Mainykit pakaitom su sirupu, ypač jei dažnai kyla..
Euro-mama parašė:
Neatidarė evento, gal jis uždarai grupei skirtas?
Man irgi neatidaro. Bet, ir grupes tokios nerandu....
Renata Renatėlė parašė:
Mainykit pakaitom su sirupu, ypač jei dažnai kyla..
Mainau viena kart ibuprofeno kita kart zvakute. Man pirma kart tokiam mazam kudikeliui temperatura. Ir bijau ir jaudinuos ir gaila vaiko. Nes ji niekad tokia nebuna guli tik. Ji aktyvi visad budavo.
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai