J_Garbane parašė:
Sakykite, kas nutiko slaptai Sausinukų grupei? Po susitikimo pravalymas?
Aha, buvo pravalymas. Turbut ilgai neraset? 🤔
J_Garbane parašė:
nuga_noblese parašė:
Rašiau 08.14, tai čia seniai? Gi būna, atostogauja žmonės
J_Garbane parašė:
Rašiau 08.14, tai čia seniai? Gi būna, atostogauja žmonės![]()
Parasyk Sonatai, nes turbut kaip man buvo. Jai rode kad neprisijungus kokius 3 menesius 🙂
J_Garbane parašė:
pravalymas vyksta nuolat, jei nebendrauja slaptoje temoje mamytės, jūs klauskite adminių konkrečiai manau, jei rūpi kažkas, aš šiuo klausimu mažai ką galiu komenutoti, o beto tai ne paslaptis kad išmetamos tos mamytės kurios nebendrauja
Sveikos visos🙂 kaip pas jus reikalai su vaikučių sėdėjimu? Man kažkaip neramu darosi...esam 7 mėn ir savaitės,bet sedim tik pvz įsikibę vežime,atsisėda maitinimo kėdėje ( iš pusiau sėdimos padėties),kai maudomės vonioje..šiaip pasodinus pasėdi tik kelias min,po to virsta🥺 prisigalvojau visokių nesąmonių..kitą savaitę einam pas neurologą..labai nerimauju,nes čia kai paskaitau,tai rodos visi sėdi..
Zyzy parašė:
Sveikos visos🙂 kaip pas jus reikalai su vaikučių sėdėjimu? Man kažkaip neramu darosi...esam 7 mėn ir savaitės,bet sedim tik pvz įsikibę vežime,atsisėda maitinimo kė…
Maniske atsisedo pati pirma karta 7menesiu ir savaites. Pries tai pasodinama trumpai issededavo, dabar jau situacija tikrai gera
Gretaa parašė:
Maniske atsisedo pati pirma karta 7menesiu ir savaites. Pries tai pasodinama trumpai issededavo, dabar jau situacija tikrai gera![]()
Aš labai tikiuosi,kad jis tik šiaip pritingi,nes ir vartytis pradėjo vėliau,o dabar vos sugaudau 🙂
Zyzy parašė:
Sveikos visos🙂 kaip pas jus reikalai su vaikučių sėdėjimu? Man kažkaip neramu darosi...esam 7 mėn ir savaitės,bet sedim tik pvz įsikibę vežime,atsisėda maitinimo kė…
mano sėdi tik pasodinus
Fauna-TVTB parašė:
mano sėdi tik pasodinus![]()
Mano irgi pats neatsiseda, nors pasodinus sėdi ilgai.
Zyzy parašė:
Mano nesedi visai,nei sekundes,vartosi tik i viena puse,nesliauzioja,neropoja,buvom ir mankstu ir baseina lankem,toks vaikas,ateis laikas viska padarys ;) uztat mes mokam duot mamai bucki,daryt ate ir ploti rankytem graziai
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai