karapuznike parašė:
Tai kad 6-7m priklauso tik tas skiepas.kam dabar skiepyt.
Dički kai paskiepijau puse rankos istynus buvo,temp.buvo 🙈
aš ir galvoju kas čia do skiepas tokio amžiaus
karapuznike parašė:
Tai kad 6-7m priklauso tik tas skiepas.kam dabar skiepyt.
Dički kai paskiepijau puse rankos istynus buvo,temp.buvo 🙈
aš ir galvoju kas čia do skiepas tokio amžiaus
Sveikos mamytes 🌷🌷🌷
Kaip sekesi baigti darzeli (priesmokykline grupe)?
Mums sie metai tokie itempti buvo bet siandien jau paskutine diena , darzelis baigtas kiti metai jau prasideda mokykloje. Keliaus mazasis i junior infant klase. Buvom susipazinti su mokytoja ir klases draugais tai mano S labai patenkintas liko 🥰
Siandien su sypsena isbego i darzeli nes sake jes nu pagaliau paskutine diena 🤣
Ar daug is musu esanciu cia einat i mokyklele jau nuo rugsejo 1d. ?
Jorinija parašė:
Sveikos mamytes 🌷🌷🌷
Jus turbut ne Lietuvoje, musu vaiku amziaus vaikai dar siemet neina i priesmokykline Lietuvoje
Jorinija parašė:
Sveikos mamytes 🌷🌷🌷
Sveiki mes si rugseji pradedam eiti i pirma klase😊 Tikiuosi seksis geriau,nes i priesmokykline nenoriai ejo ir daug sirgom 🙄Turim dabar 7 savaiciu sesute tai labai bijau,kad virusu neprinestu🫣
Jorinija parašė:
Sveikos mamytes 🌷🌷🌷
Dar sėkmingai einam i darželi ir eisim 😏
ddaivulee96 parašė:
Sveiki mes si rugseji pradedam eiti i pirma klase😊 Tikiuosi seksis geriau,nes i priesmokykline nenoriai ejo ir daug sirgom 🙄Turim dabar 7 savaiciu sesute tai labai …
Mes jau kuprine nusipirkome, batukus i mokykla, apmokejom viska ir laukiam kada pasirodys jau uniformos pardavime. Man kelia nerima truputuka tik tai kad kai lankem priesmokykline grupe jam uzeidavo tikios bangons nenori ir neina ir negali ikalbeti. Tai galvoju kad tik tokiu dienu nebutu mokykloj nes per prievarta tikrai neitempsiu jo i mokykla. Kitas dalykas eis kartu su broliu tai gal jau situ cirku nebebus. 😂