justė. parašė:
Tai va, tarsi koks 'likiko ženklas'!! Man ir mama sako. Tą gaisro dieną, grįžtu namo, o prie telefono dėkliuko, sako, Emos (mergaitės nulentėjusios) vardo lipdukas …
Eina sau.... taip kiekviena akimirka turi būti pati svarbiausia...
justė. parašė:
Tai va, tarsi koks 'likiko ženklas'!! Man ir mama sako. Tą gaisro dieną, grįžtu namo, o prie telefono dėkliuko, sako, Emos (mergaitės nulentėjusios) vardo lipdukas …
Eina sau.... taip kiekviena akimirka turi būti pati svarbiausia...
Po skiepo, kai grįžom, parpė 2valandas, kai paprastai numiega ~valandžiukę. Paskui lyg tokia zurkliukė buvo, laniau nei įprastai (galvoju, kad skaidėjo vistik), tai vėl ėjo greit miegoti ir vėl ilgokai nusnaidė. Kėlėsi jau karštoka. Tai kurį laiką pagulinėjo ir kai jau buvo 38.7 dėjau žvakutę. Dabar lyg šviesėja, paguvėjo kažkiek. Įdomu ar dar kils temp ar jau ne. Na, belieka naktį atbūti ir tikėkimės bus viskas praeita. Skiepų neskyriau vistik.
Iki kito karto dabar.
Kada dabar bus? 1m3mėn? Greičiau baigtųsi🤦♀️
justė. parašė:
Po skiepo, kai grįžom, parpė 2valandas, kai paprastai numiega ~valandžiukę. Paskui lyg tokia zurkliukė buvo, laniau nei įprastai (galvoju, kad skaidėjo vistik), tai…
Aha, dabar 15-16men
justė. parašė:
Po skiepo, kai grįžom, parpė 2valandas, kai paprastai numiega ~valandžiukę. Paskui lyg tokia zurkliukė buvo, laniau nei įprastai (galvoju, kad skaidėjo vistik), tai…
Tai dabar lyg 15-16 mėn turi būti ir 18 mėn, pagal skiepų kalendorių jeigu niekas nepasikeitę...
justė. parašė:
Įdėjus paracetamolio žvakutę, po kiek laiko galima duoti kitą vaistą? Na, sirupą su kita veikliąja medžiaga, kaip ibuprofenas, ar koks ten jis🙈
Po 3val, jei temperatura kyla
justė. parašė:
Įdėjus paracetamolio žvakutę, po kiek laiko galima duoti kitą vaistą? Na, sirupą su kita veikliąja medžiaga, kaip ibuprofenas, ar koks ten jis🙈
Pas mane ir mažajai temperatūra, tik gryžus liepė įdėt žvakutę, tai ryte tą ir padarėm po 9 buvo kažkur... o penktą valandą jau buvo 38....
Women. parašė:
Aha, dabar 15-16men![]()
Kaip idomiai , mums uk kitas skiepas tik 3m 4men , gal del to ir buvo 4 duriai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai