ciobrelis parašė:
Kas čia gali būti? Rytoj kreipsiuos pas gydytoją.
Nepasakot zanduku kartais? Nes maniskiui irgi taip buvo, tai matomai buvo susales zandukus. Viena diena buvo didelis vejas tai turbut pasalo kol iki masinos nuejom.
ciobrelis parašė:
Kas čia gali būti? Rytoj kreipsiuos pas gydytoją.
Nepasakot zanduku kartais? Nes maniskiui irgi taip buvo, tai matomai buvo susales zandukus. Viena diena buvo didelis vejas tai turbut pasalo kol iki masinos nuejom.
jowyt parašė:
Gydytoja sakė arba nušalo, arba alergija. Tepti Antiexam Bepanthen kremu.
ciobrelis parašė:
Gydytoja sakė arba nušalo, arba alergija. Tepti Antiexam Bepanthen kremu.
As tepiau paprastu bepanthen plus kremu, tai praejo per pora dienu🤗
Mamytės pakonsultuokit 🙂 mažiui vakar pakilo temperatūra,apie 38°. Nakčiai daviau paracetamolio,ale tas tik nedaug numušo,vėliau sugirdžiau ibufrofeno,tai tas padejo. Bwt ryte tamperatūra vėl kilo,vaikas irzlus ant rankų visą dieną,valgo geria gan neblogai. Vakare temperatūra jau 39,3, ale po ibuprofeno dozės po kelių valandų 38 yra ir matau kad vėl kyla. Tao jei vėl iki 39 pakils duot bent paracetamolio nors anas nelabai padeda? Ausytės lyg neskauda,limfmaziai normalūs,nekosėja,snarglys irgi nėra varvantis,gerklė nebuvo raudona. Tik akys paraudę ir porą kartų labai skystai suviduriavo tik ryte ir vakare du kartus. Galvojau gal tridienė bus,nes nesirgom,bet žiūriu kad krūtinė šiek tiek paberta,tokiais odos spalvos kietais smulkiais spuogeliais. Tai tridienės bėrimas vėliau pasireiškia 🤔 ar čia bus suprakaitavęs?
Gummy_Bear parašė:
Mamytės pakonsultuokit 🙂 mažiui vakar pakilo temperatūra,apie 38°. Nakčiai daviau paracetamolio,ale tas tik nedaug numušo,vėliau sugirdžiau ibufrofeno,tai tas padej…
Kai tridienė, tai išberia nukritus temperatūrai. Daug smulkių taškelių. Mus išbėrė ketvirtą parą. Tempė laikėsi tris su biškių paros. Mums kai buvo tridienė irgi sunkiai mušėsi karštis, paracetamolis nepadėjo praktiškai. Tai ligoninėj buvom, pakaitom duodavo ibuprofeną su paracetamoliu.
Gummy_Bear parašė:
gal tas pabėrimas toks kaip nuo prakaito?
Blemba, aš tų bėrimų labai bijau, kad meningokokas nebūtų. Tridienės tikrai karščiuojant nebūna, prakaitinis irgi taip ant spenelių gal nelabai. Gal reiktų kreiptis į medikus. Aukšta tempa labai. O vangus yra?
Zhiuli parašė:
Blemba, aš tų bėrimų labai bijau, kad meningokokas nebūtų. Tridienės tikrai karščiuojant nebūna, prakaitinis irgi taip ant spenelių gal nelabai. Gal reiktų kreiptis…
Mum su tridiene irgi aukšta buvo temperatūra. Siaubas ir man tas meningokokas. Bet čia lyg spuogeliais rašė beria.
Zhiuli parašė:
Blemba, aš tų bėrimų labai bijau, kad meningokokas nebūtų. Tridienės tikrai karščiuojant nebūna, prakaitinis irgi taip ant spenelių gal nelabai. Gal reiktų kreiptis…
Meningokoko aš nebojau,gi skiepytas nuo tos žaibinės formos,o ir spuogeliai vos matomi, jie ne raudoni. Visą naktį buvo temperatūra,tai numušinėjau. Rute 37.5 bet va vėl 38. Tai vėliau jei kils daugiau duosiu vaistų. Vaikas nėra vangus,truputį žaidė,valgė,tik kylant temperatūrai jau ant rankų prašosi. Žiūrėsim ar šiandien temperatūra visą dieną laikysis. I gydytojai juk nieko nepasakys,jei tris dienas tempė nekrenta,tai tik tada liepia važiuot į priėmimą
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai