Missy parašė:
Sorry už klausimą, bet kam tie merliukai reikalingi?😄
Aš kažkaip net iš savo vaikystės pamenu, kad turėdavau😁 tai man toks nusiraminimo ritualas būdavo jį minkyti🤷♀️😀
Missy parašė:
Aš kažkaip net iš savo vaikystės pamenu, kad turėdavau😁 tai man toks nusiraminimo ritualas būdavo jį minkyti🤷♀️😀
Vasara parašė:
Aaaa tai kaip migdukas😄
Vasara parašė:
O gal turite parekomenduoti iš kur perkate medžiagą?🙂
Www.tavosapnas.lt yra įvairių tam tinkamų ir siunčia, kas dabar labai aktualu
Missy parašė:
dėl atpylimo
Panos jūs rašote va važiuoju kiekvieną dieną į lauką. Į mišką. Aš absoliučiai niekur, tarp keturių sienų su dukra kiekvieną mielą dieną, kadangi gyvenu netoli parko ir triejų krepšinio aikštelių, tad žmonių net ir prie laiptinės visada yra, aš kai kokia vergė užsidarius
Jai pas daktarus važiuoju, tai važiuoju su mama, nes nevairuoju, o ji veža, tad skirtumas yra ar važiuosiu su jais į sodybą?
Vistiek kontaktuoju į savaitę bent vieną kartą, na jai sesuo važiuos su vaikais, tada aš nevažiuosiu. Bet jūs beveik visos minit va vyras nueina nuvažiuoja, va nueinu į mišką, va nueinu į kiemelį, aš niekur ne nueinu. Čiuožia stogas nuo sėdėjimo namie. Tad arba teks toliau sėdėti namie ir eiti naktį vaikščioti kai žmonių nėra
Asta čilli vanilli parašė:
Panos jūs rašote va važiuoju kiekvieną dieną į lauką. Į mišką. Aš absoliučiai niekur, tarp keturių sienų su dukra kiekvieną mielą dieną, kadangi gyvenu netoli parko…
Mano panaši situacija. Aš kaime atvažiavau pas močiutę, niekur neinu, nebent į kiemą. Čia nei parduotuvių nėra, nieko. Nu žodžiu kaimas 😄 Vyras užsieny , tad mane veža brolis jei kur reikia. Tad puikiai Jus suprantu
erdnixxx parašė:
Labasar kas nors lankosi Kauno mazyliuose? Ar ten vyksta apžiūros?🤷
As nesilankau ten, bet pazystama buvo preitoj savaitej treciadieni, tai prieme. Tik sake apsauga stovi prie duru, matuoja temp, ir jei viskas gerai, tik tada ileidzia. Bet vyro sake tik neileido. O as siandien i kauno klinikas vaziuosiu, nebesulaukiu :))))
Asta čilli vanilli parašė:
Panos jūs rašote va važiuoju kiekvieną dieną į lauką. Į mišką. Aš absoliučiai niekur, tarp keturių sienų su dukra kiekvieną mielą dieną, kadangi gyvenu netoli parko…
Gal kaikurios mane užsipuls, bet jūsų vietoj važiuočiau, vis tiek geriau būti gryname ore, kur mažiau žmonių, nei sėdėti užsidarius tarp keturių sienų ir nueiti į parduotuvę, kur pilna žmonių 😀
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai