2021.11.15 23:02 (prieš 4 m.)
Requem parašė:
As niekur nesikonsultavau. Bet pradejau pati pakrikti.bliauti is niekur nieko ir pikta buti.
Su pirmagimiu ir mes panašiai darėm, jeigu naktį atsikeldavo, tai vis dažniau imdavo vyras paraminti, aš gulėdavau tyliai, kad manęs negirdėtų, aš kas naktį vis mažiau kartų duodavau mp, kol visiškai nebeduodavau ir atprato po truputį. Bet su vyresnėliu buvo lengviau, nes jis buvo įpratęs, kad jis kartais pamigdo ir vyras, o mažasis tai nesileidžia, kad kas kitas jį imtų, kai tik vyras pabando paimti, kad pamigdyti, tai tik blogiau būna 😬 Ir vyresnėlis apie metų mp gerdavo jau retai, tik vakare ir ryte, ir naktimis, dienos miegelius užmigdavo be mp, o mažasis tai mėgsta mp bet kada ir bet kur 😬
Tai ką dabar prarėjau daryti, tai naktimis iš pradžių bandau paglostyti, priglausti, nepuolu iš kart papo siūlyt ir stebiu ar pats užminga, ką dar bandau daryti, tai neleidžiu čiunkyti po n laiko, pageria ir viskas, atitraukiu ir pasupu, tikiuosi, tai kažkuo padės 🤞
Geras tas pasiūlymas bandyti nutraukti miego ir mp asociacijas, reiks pamėginti ir prie to prieiti, tik nežinau kaip, kaip tada migdyti 🤔 Supti matyt, bet tada gali įprasti prie supimo, o aš norėčiau, kad suprastų, jog jis moka pats užmigdyti, paguldai ir jis pats migdosi 🤔