SaeV parašė:
Sveikos mamos, norejau paklausti jusu nuomones. Kaip manote, kada galima jau planuoti apsipirkima kudikiui?
As galvoju vasara, gal atostogu ir nelauksiu bet neskubesiu.
SaeV parašė:
Sveikos mamos, norejau paklausti jusu nuomones. Kaip manote, kada galima jau planuoti apsipirkima kudikiui?
As galvoju vasara, gal atostogu ir nelauksiu bet neskubesiu.
pandos_pusseserė parašė:
Labukas, merginos![]()
Man irgi tas pats ir su miegu ir su svoriu, ginekologė sakė viskas gerai gal biski nerimas veikia, o mažylį mačiau per echo aktyvūs viskas gerai😁
SaeV parašė:
Na, su pirmu nestumu, tai jau po truputi pirktis pradejau, kai suzinojom lyti vaikelio. Cia buvo per didyji skana 20sav. Iki tol neskubejom. O dabar, butent mes, tai visko turim nuo pirmagimes, kelis rubelius naujus pirksiu irgi kai paaiskes ko laukiam 😏👍
Karollll parašė:
Man irgi tas pats ir su miegu ir su svoriu, ginekologė sakė viskas gerai gal biski nerimas veikia, o mažylį mačiau per echo aktyvūs viskas gerai😁
Supratau
Visada smagiau išgirsti, kad ne viena esi ir tuo labiau, kad ginekologė pasakė, kad viskas ok. Ačiū!
Aš planuoju nemažai iš draugių daiktų perpirkti, vežimą, vonelę ir pan. O šiaip daiktus pirkti turbūt ne anksčiau nei po 2 echo kuris bus apie 20 sav.
Laukiu nesulaukiu ryt echo. Nebeskambinau pasidomėt ar priims, pačios neskambino kad neit. Čia Kaune į krikščioniškus. Gal kas ėjot ten šią sav?
Kanele parašė:
Aš planuoju nemažai iš draugių daiktų perpirkti, vežimą, vonelę ir pan. O šiaip daiktus pirkti turbūt ne anksčiau nei po 2 echo kuris bus apie 20 sav.
Ar jūs į krikščioniškus einat privačiai? Galvoju gal ten pavyks prieiti.
Pirmadieni buvau Klaipedoje klinikoje privaciai, padare ultragarsa, paeme NIPT, dariausi ne pati isplesciausia nipta, truputi supaprastinta, todel kad rizika tik del nustatyto antifosfolipidinio sindromo (t.y. visas nestumas tik su leidziamais krauja skystinanciais), kaina 350 eur, tyrimas atliekamas Latvijoje (taip pat su siuo tyrimu pasakys simtaprocentine lyti) 🤗😇 vienu zodziu laikantis grieztu apsaugos reikalavimu privaciai priima ir nuramina, galima pasimatyti su mazyliu (man 12+5d).
Paola parašė:
Sveikos, gal galėtumėte pasidalinti ar ginekologai priima karantino metu? Vizitas suplanuotas balandžio 9 d. suėjus 12 sav. Šiuo metu esu nedarbingume, padirodžius …
Laba. Nėščiųjų priežiūra tęsiama. Vakar buvau poliklinikoje Vilniuje - priėmė, tyrimus atliko, pasiskyrėm vizitą ultragarsui. Tiesa, negalėjo lb aug laiko skirti, bet geriau nei nieko. Rytojui užsirašiau dar į Northway pasikalbėti apie genetinių tyrimų būtinybę. Sakė NIPT Northway daro, bet reikalingas siuntimas.
Lynx parašė:
Laba. Nėščiųjų priežiūra tęsiama. Vakar buvau poliklinikoje Vilniuje - priėmė, tyrimus atliko, pasiskyrėm vizitą ultragarsui. Tiesa, negalėjo lb aug laiko skirti, b…
Tikiuosi tęs ir Klaipėdoje🙂, skambinausi užvakar tai sakė su tyrimais neskubėti (turėjau pristatyti šią sav.), o atvežti tą savaitę, kurią turi priimti, vakar paskambinus šeimos gyd dėl nedarbingumo pratęsimo pasakė, kad visi talonai atšaukti, nes karantinas pratęstas, tai lb tikiuosi, kad priims. Dukrai 14 metų, prieš 5 metus turėjau persileidimą 6 sav...po to atsirado problemos dėl miomų, po dviejų operacinų viena dar liko, vilčių pastoti nebeturėjau ir įvyko stebūklas kai jau nebesitikėjau, tai labai neramu, kad stebūklėlis nepabėgtų...
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai