justfriend parašė:
As AGN, 6 ryto nubego vandenys, 8 buvom priimamajam tai tik 11.30 atsidurem gimdykloj, ilgas biurokratinis procesas nors pries mane tik viena nestuke buvo uzejus, …
Ar jau pagimdėt? 🤗
justfriend parašė:
As AGN, 6 ryto nubego vandenys, 8 buvom priimamajam tai tik 11.30 atsidurem gimdykloj, ilgas biurokratinis procesas nors pries mane tik viena nestuke buvo uzejus, …
Ar jau pagimdėt? 🤗
justfriend parašė:
O tai kur prabuvot šį laiką? Ką veikėt?
AmalijaL parašė:
O tai kur prabuvot šį laiką? Ką veikėt?![]()
Bet kaip jus tiek laikė, tikrino vis? Taip pagimdyti tikrai realu priimamajame 🙈 AGN negasdinkite aš čia važiuot8 planuoju 100km ir antras gimdymas, tai tikrai nebus kada laukt turbūt 🙈🤣
Aguona_ parašė:
Bet kaip jus tiek laikė, tikrino vis? Taip pagimdyti tikrai realu priimamajame 🙈 AGN negasdinkite aš čia važiuot8 planuoju 100km ir antras gimdymas, tai tikrai nebu…
Dar nepagimdziau
sitiek laukiau nes tik vienas apziuros kabinetas dirbo, kol kita gimdyve apiformino, kol covido testa padare, plius gydytojas kazkur vaikstinejo. Tai as visa ta laika laukiau prie registraturos, o vargsas vyras dvi valandas tarpdury kur covido anketas pildyti reikia
Na va, galiu pasidalinti savo pirmakartės patirtimi
38 savaitė
22h vakare prasidėjo sąrėmiai, kas 10min,
apie 3h nakties biškuti pradėjo teplioti kraujuku
5 val jau atvažiavom į ligoninę nes pradėjo darytis neramu, patikrino, 5 cm atsidarymas
Po 2 valandų visdar 5, tai nusprendė nuleisti vandenis
Tada jau atsijungė sveikas protas, sunku kalbėt buvo, gulėjau ir net pajudėt nenorėjau iš skausmo
Na ir ką galų gale 10:06 turim savo angelėlį, Vakarį ! Tik kaip pranašavo tai ir gimėm coliukai, 2.400 50cm. Tai dabar stebi gliukozę, stengsiuosi kuo dažniau pamaitinti, kad viskas tvarkoje būtų 🌼
Deimantė.. parašė:
Na va, galiu pasidalinti savo pirmakartės patirtimi
38 savaitė
Sveikinimai!!! 💐😍 Vajetus koks mazuliukas ♥️ o jus insulina leidotes gal?
klinikose gimdė?
justfriend parašė:
Dar nepagimdziausitiek laukiau nes tik vienas apziuros kabinetas dirbo, kol kita gimdyve apiformino, kol covido testa padare, plius gydytojas kazkur vaikstinejo…
O vargeli :)) tikrai viskas lėtai judėjo, kažkaip kai apžiūroj buvau priimamojo labai greit mačiau su gimdyve ir vyru apsisuko
AmalijaL parašė:
O nuo ko atsiranda toks dalykas?..
Na tiksliai nepasakė, tris variantus pasake, kad galbūt laiukute nuo spaudimo iš virsaus uzsikimso, galbūt vit D truko, galbūt nuo skutimosi...patarė skusti su su vyriška el. Mašinėle , nes su vienkartiniais, depiliacija vasku sakė dar blogiau... bet esmė kad jei ne nėštumas turbut to net nebutu nutikę...
laikykites visos mamytes, vienaip ar kitaip antspaudas - mama , mus duoda labai nemazai skausmu, nepatogumų, išgyvenimų 💐
Su mūsų diena ♥️
Kas gi jeigu ne mama...
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai