BeAr parašė:
Visoms priscos atsakymai atėjo geri? Man atsakymas bus 30d... nerimauju baisiai. 😑
Ats.geras.
Bet jei ir būtų negeras, tam yra papildomi tyrimai, nežinioje neliksite
BeAr parašė:
Visoms priscos atsakymai atėjo geri? Man atsakymas bus 30d... nerimauju baisiai. 😑
Ats.geras.
Bet jei ir būtų negeras, tam yra papildomi tyrimai, nežinioje neliksite
Dagne. parašė:
Antrą vakarą kairėj pusėj sukietėja pilvas, toks kaip pailgas gumbas atsiranda, plaštakos ilgio maždaug, nieko neskauda, jaučiuosi gerai bet tuo metu taip sunkiau p…
Man gydytoja patarė, kad jei šiaip pamaudžia ar judesio metu suskausta, labai nepergyvent, nes plečiasi gimda, raiščiai. Tačiau jei jausčiau pakietėjimus, sakė bent jau pasiskambint. Tai Jūsų atveju bent jau pasiskambinčiau.
MonikaŽič parašė:
Aš paskutiniu metu irgi pradėjau jausti tarsi gimdos sukietėjimus. Tai vienoj pusėj, tai kitoj, arba išvis per visą pilvo apačią. Tai neskausminga, tik sukelia leng…
Kalbėjau su gydytoja, tai patarimas pagerti magnio, o kadangi sukietėja tik vėlai vakare ir jai apžiūrėti nėra galimybės, tai drąsiai važiuoti į priėmimą, kad patikrintų. Nieko blogo neturėtų būti, bet dėl visa ko.
Dagne. parašė:
Kalbėjau su gydytoja, tai patarimas pagerti magnio, o kadangi sukietėja tik vėlai vakare ir jai apžiūrėti nėra galimybės, tai drąsiai važiuoti į priėmimą, kad patik…
Kaip tik ir aš pakalbėjau su gydytoja - sakė 10 dienų magnio miltukų pagerti ir jei nėra skausmo kietėjant, tada normalu. Jei užeitų skausmai - tiesiai į ligoninę važiuot patarė.
BeAr parašė:
Mano blogi. Bet echo geras. Dabar laukiu nipt atsakymų ir genetikės konsultacijos.
BeAr parašė:
o ar kuri nors darėsi prisca? 🤔
Dariausi, atsakymai buvo labai prasti, dariausi ir vvt
pradadevil parašė:
Sveikos mamytės , 30d . Kauno klinikose numatomas vizitas pas genetikus , dėl vaisiaus sprando raukšlės , ar šiuo metu atšaukinėjami vizitai ?🤔 Esu girdėjus jog dėl…
Kolkas dar nieko negirdėt, man gruodžio 2d vizitas
pradadevil parašė:
Sveikos mamytės , 30d . Kauno klinikose numatomas vizitas pas genetikus , dėl vaisiaus sprando raukšlės , ar šiuo metu atšaukinėjami vizitai ?🤔 Esu girdėjus jog dėl…
Jum jau daug savaiciu, tai jum gal tas ultragarso tyrimas kuris 18-20 savaite atliekamas. Tokia savaite jau sprando rauksles nematuoja.
Kol kas vizitu neatsaukia, tik registruoja man atrodo 2 sav i prieki neveliau. Vizito diena pasiskambinkit ryte i Registratura ir pasakys ar niekas nepasikeite
Lelia_Lelius parašė:
Jum jau daug savaiciu, tai jum gal tas ultragarso tyrimas kuris 18-20 savaite atliekamas. Tokia savaite jau sprando rauksles nematuoja.
Man buvo pirmas echo 13 savaite , sprando raukšlė buvo 0,36mm , pas kita ginę privačiai "tikslinaus" po kelių dienų rodė 0,34mm , tačiau gydytoja paskyrė genetiko konsultaciją dėl galimos rizikos .Tyrimai visi kiti yra idealūs .
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai