Pilo parašė:
Kietėja. Su dviem vaikais sunku vien gulimam režime būti![]()
sorry,bet tavo vaikai jau dideli nebe beibiai negali duoti pailsėti tau kuris laikas?
Pilo parašė:
Kietėja. Su dviem vaikais sunku vien gulimam režime būti![]()
sorry,bet tavo vaikai jau dideli nebe beibiai negali duoti pailsėti tau kuris laikas?
grive parašė:
Nu sorry, bet jums atrodo, kad su dideliais vaikais nera veiklos, reikalu ir rupesciu? Kas nuo to pasikeicia?
Na nepyktybiškai pasakysiu o tik tarp kitko. Mano 8 metų sunus pats ssvim pasirūpina jei pasakau kad mamai sunku noriu pagulėti kad mazylis nerimsta pilveli ir jis pats sako aik mamyte paguleti aš pats viska galiu. Aišku aš žinau ka jis gali ir ko negali. pats bet labai džiaugiuosi kad vaikas labai supratingas ir kai tikrai savijauta neleidžia vaikas tai supranta. Aš galiu ramei aiti pamiegoti valandėlę kita o vaikas pats užsiema žaidzia savo kambari jei kažko nori anteina pakele bet galiu ramei sau pailsėti kai savijauta tikrai nėra gera
Stelaa parašė:
Na nepyktybiškai pasakysiu o tik tarp kitko. Mano 8 metų sunus pats ssvim pasirūpina jei pasakau kad mamai sunku noriu pagulėti kad mazylis nerimsta pilveli ir jis …
Maniškiai irgi taip pat, užsiima su savim ir pasiima ko reikia patys
bėda tik dažnai kad susipyksta tai vistiek reikia keltis ir eiti ramint:DDD diena nelabai ir pagulesi, nebent 15 min
labas rytas
Gal kažkuria kankina paruošiamieji ? Apturėjau smaguma šeštadienį ...
užėjo bežiūrint eurovizija, apie 12 nakties ir iki paryčiu
Kas 5 min , kas 3min, 10 min... Kentėt galima , bet ir klūpėjau ir sedėjau ... Ar ne per anksti dar ? Ne pirmas nestumas ,bet ner taip buve. Ir dar taip ilgai. Uzmigau apie 5 ryto pavargus, kai atsibudau nebeskaudejo. Tai kazkaip pamaniau, gal jau reikia lagamina krautis.... Bijau ,kad galiu ir netraukt iki termino (liepos 19) . Nors nesinoretu dar gimdyt, taip anksti .
tapati7 parašė:
labas rytasGal kažkuria kankina paruošiamieji ? Apturėjau smaguma šeštadienį ...
Kas 5 min , …
Man pirmo nėštumo metu lb anksti prasidėjo, irgi skaičiuodavau... pagimdźiau savaitę iki termino. Šį nėštumą tokių paruošiamųjų dar kaip ir nėra...
tapati7 parašė:
labas rytasGal kažkuria kankina paruošiamieji ? Apturėjau smaguma šeštadienį ...
Kas 5 min , …
Svarbu praejo. Gal jums reikia daugiau poilsio, pagulineti, ramiai pabuti.
tapati7 parašė:
Kas 5 min , …
dabar dar ne, bet su pirmu nėštumu buvo
pamenu kėliausi paryčiais kotletų kepti "Dėl visa ko"
tapati7 parašė:
Kas 5 min , …
Man vakarop visada prasideda, nuo kokios 18 val iki 22:00 val vienas kitas sukietejimas, o jau vėliau dažnėja, bet intervalai skirtingi.. Ir taip iki kokių 03:00 vis per miegus jaučiu, kad pakieteja, tik man nemaudžia, nemalonu tik kai pilvas kaip akmuo pasidaro..
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai