Greta_aa parašė:
Aciuuu visai neblogai☺️ Esu po CP tai lb greit atsigavau☺️ Sunkiausia pradzioj buvo su zindymu, db jau isivaziuojam, tik kad tas zadinimas kad 2-3val vargina ir mie…
Jo aš maitinu
Man viskas ok ❤
Greta_aa parašė:
Aciuuu visai neblogai☺️ Esu po CP tai lb greit atsigavau☺️ Sunkiausia pradzioj buvo su zindymu, db jau isivaziuojam, tik kad tas zadinimas kad 2-3val vargina ir mie…
Jo aš maitinu
Man viskas ok ❤
Irvutė parašė:
Man vakar vaiku gydytoja komentavo, kad grikiu vengti, nes gali stipriai alergizuoti 🤷♀️
Nu geras 😁
O man "virta vistyte, ten grikiu valgykit..."
KarinaBaby parašė:
Nu geras 😁
O man "virta vistyte, ten grikiu valgykit..."![]()
Man irgi panasiai
KarinaBaby parašė:
Nu geras 😁
O man "virta vistyte, ten grikiu valgykit..."![]()
Višta, beje, pasirodo irgi alergenas
geriau kalakutiena ar kiauliena
bet siūlau nuo proto nenušokti. aš tris savaites jau daug ko nevalgau, situacija nesikeičia, pradedu jau bulves įtarinėti..
mamazitta parašė:
Per kiek laiko covid atsakymus gauvot ligoninej?![]()
Jei dienos metu tai per 5-6h, o jei nakti, tai mazdaug apie pietus
mamazitta parašė:
Per kiek laiko covid atsakymus gauvot ligoninej?![]()
Kaip Jums sekasi? Ar jau paguldė? 🙂
laurasadz parašė:
Jei dienos metu tai per 5-6h, o jei nakti, tai mazdaug apie pietus
11h ryto kazkur paeme. Liudna man toj izoliuotoj palatoj but
Greit bus braskiukas parašė:
Kaip Jums sekasi? Ar jau paguldė? 🙂
Aha jau potologiniam skyriuje guliu. Sake jei veikla neprasides pati, tai iki pirmadienio nieko nedarys su manim
bet kaklelis jau tiesus pasiruoses, atsidarymas 1cm kazkur, pakrapste dar ten. Maudena, tai gal pavyks paciai
mamazitta parašė:
Aha jau potologiniam skyriuje guliu. Sake jei veikla neprasides pati, tai iki pirmadienio nieko nedarys su manimbet kaklelis jau tiesus pasiruoses, atsidarymas…
Linkiu, kad viskas būtų gerai ;) man kai pakrapštė ligoninėj tai labai greit reikalai pajudėjo
Vėl aš su problemom... Gal kuri susidūrėte, ar tai galėtų būti pienligė? Gydytoja ryt tik nuo pietų dirba, bandysiu skambinti, kad priimtų. Nežinau, ar priims. Mažius labai trumpai valgo, pasidarė neramus. Šiandien nuo 7 ryto iki dabar tarsi steni, tarsi skauda kažką. Verkti tai neverkia, bet ir ramiai nebūna...
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
labai tikejausi, kad viskas bus gerai, na bet ir bus gerai, tik reiks šiek tiek palaukti. Prade…