Dziuliki parašė:
Panandykit vyšnių kailiukų pagalvėlę, mum labai padeda.
O kaip daznai ir kuriam laikui ja dedat?
Dziuliki parašė:
Panandykit vyšnių kailiukų pagalvėlę, mum labai padeda.
Greta_aa parašė:
Oi aš per dieną ir naktį gal kokius 6-8 kartus dedu. Juk nuo jos blogiau niekk nebus. Jeigu matau, kad raitosi irnoyksta baisiai ir stebi, tai iškart pašildau ir uždedu. Dar mums labai padeda kai tuo metu į baby bjorn gultuką paguldau (aš į jį dar pledą įtiesus, kad nebūtų labai sėdom, o labiau gulom gautųsi, nes dar lqbai mažiukas jis) ir besupant nežinau ar jis atsipalaiduoja su ta pagalvyte ar kaip... iškart pasileidžia pirdulių armija. Kartais iškart, kartais ir po gerų 5 minučių, kartais dar padedu jam prilaikydama kojytes sulenktas, kad būtų varliuko poza daugiau.
Yra kurios sakė, kad jom nepadėjo, bet mum padėjo ir tikrai jeigu ir nebūtų padėja tie 5 eur nebėda.
Dziuliki parašė:
Oi aš per dieną ir naktį gal kokius 6-8 kartus dedu. Juk nuo jos blogiau niekk nebus. Jeigu matau, kad raitosi irnoyksta baisiai ir stebi, tai iškart pašildau ir už…
O ta pagalvele ant bodziuku dedat ar nuogo pilvuko?
Greta_aa parašė:
Ant bodziuko.kartais ant pleduko. Atsargiai, nes oda jautri, kad nenudegint, nu per karstos neuzdet
Greta_aa parašė:
Pas mane būna aprengtas su bodžiuku ir šliaužtais, tai ant jų drąsiai dedu, nes šildom tik 1min. Mikrobangėje, tai niekada nebūna perkaršta...
KarinaBaby parašė:
Greta, nepastebėjau kaip pagimdei![]()
Sveikinu! Viskas ok? Kaip jauties?
Aciuuu visai neblogai☺️ Esu po CP tai lb greit atsigavau☺️ Sunkiausia pradzioj buvo su zindymu, db jau isivaziuojam, tik kad tas zadinimas kad 2-3val vargina ir miego trukumas. Tu maitini mp? Kaip sekasi tau?
KarinaBaby parašė:
Maniskis atpylinejo nuo to, kad as daug pieno gerdavau, sitas buvo. Bet tai, kad ten tik vandeni ir grikius vartot ir pilvo vaikui neskaudes nu as labai abejoju. S…
Man vakar vaiku gydytoja komentavo, kad grikiu vengti, nes gali stipriai alergizuoti 🤷♀️
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai