Austinys parašė:
Man atrodo anksti dar pergyvent dėl pripratimų, vėliau, kai labiau domėsis aplinka, žaislais, bus lengviau nukreipt dėmesį. Bet iš asmeninės patirties, tai vaikai v…
Mano vyresnėlė kramto nagus, niekaip neina atpratint 🙄
Austinys parašė:
Man atrodo anksti dar pergyvent dėl pripratimų, vėliau, kai labiau domėsis aplinka, žaislais, bus lengviau nukreipt dėmesį. Bet iš asmeninės patirties, tai vaikai v…
Šilo_uoga parašė:
Aš jau pasidaviau su atpratinimais. O ir šiaip, manau, kad tik pakeisčiau vieną įprotį kitu. Reikia spręsti priežastį - nerimą / stresą - ką labai sunku šiuo metu padaryti, bet bandau kiek galiu skirt dėmesio, kantrybės, kalbėt apie emocijas ir jų išraiškos būdus.. o bet tačiau tenka sau vis kartoti, kad būti pakankamai gera mama yra pakankama 😌
Austinys parašė:
Aš jau pasidaviau su atpratinimais. O ir šiaip, manau, kad tik pakeisčiau vieną įprotį kitu. Reikia spręsti priežastį - nerimą / stresą - ką labai sunku šiuo metu p…
Aš ir manau, kad esmę reiks spręst, tai yra ne rankas atitraukinėti.. pavyzdingiau keičiu pampius, šiaip daugiu pažaidžiu, nors man ir taip jau per daug tų žaidimų. Panešioju. Bandau kitais dalykais sudominti.
Austinys parašė:
Ech... as kramtau nagu odeles
koks baisus iprotis
Suzzii parašė:
Aš irgi labai nenoriu, kad ramintusi su pirštu, todėl dažnai bandau atimti ir duoti soske. Man atrodo, nuo soskes lengviau ataipratina negu nuo piršto. Juk būna dau…
Mano neima zinduku jokiu
as ju nesibaiminu,sunui daviau ir nieko nenutiko,duociau ir dukrai,bet ji nenori
Austinys parašė:
Aš jau pasidaviau su atpratinimais. O ir šiaip, manau, kad tik pakeisčiau vieną įprotį kitu. Reikia spręsti priežastį - nerimą / stresą - ką labai sunku šiuo metu p…
Jo, bet tas ir yra, kad namie ji kramto tik tada, kai užsimiršta. Pagrindine daržely tai vyksta, nes jai nejauku matomai, ypač kol išdraseja... Na, nekramtys visą gyvenimą gal, vistiek atpras kažkaip
Ieva.Z parašė:
Ech... as kramtau nagu odeleskoks baisus iprotis
![]()
Mano vyras irgi kramto, tai sakau vaikas į tėvą, tai čiulpia pirštus... na pas mano vyrą tai tikrai prastai namie stresuoja kramto iki kraujo. Aš tai neturiu tokių dalykų, linkeėčiau ir vaikui neturėti, bet nežinau, ar pavyks
Leyla parašė:
Mano vyras irgi kramto, tai sakau vaikas į tėvą, tai čiulpia pirštus... na pas mano vyrą tai tikrai prastai namie stresuoja kramto iki kraujo. Aš tai neturiu tokių …
As nestipriai... bet oj velniu gaunu nuo manikiuristes
Prisiduodam 😄 merginutė 7,9 kg ir 65 cm 🌞priaugom 710 g ir 1cm 🌞
Užsiminė apie galimą primaitinimą . Ir kažkokią teoriją nuo alergenų įvedimo pirmiausia. Eisiu guglint kas čia do monas 🌞
Tiesa kadangi svoris auga normaliai tai kol kas nepradėsim primaitint. Po kito mėnesio patikros ir atostogų po jos bandysim kažką įvedinėt pamažėl 🌞
MamaAsta parašė:
Mamytės, kai jūsų vaikiukam su prakaitu.Mano mažytės tai galvytė suprakaituoja. Ypač vakarais kai jau šalia manęs guli ir valgo ir bandok miegot. Tiesiog suprak…
Gali but vit.d perteklius. Pasidarykit tyrima
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai