Mazyliuke parašė:
Sveikos mamytės, ar yra pasiskiepijusiu nuo covido ir dar maitinančiu krutimi? Man šiandien skiepams ir galvoju ar nieko blogo vaikučiui nenutiktų?![]()
![]()
Yra,Pfizer vakcina
Mazyliuke parašė:
Sveikos mamytės, ar yra pasiskiepijusiu nuo covido ir dar maitinančiu krutimi? Man šiandien skiepams ir galvoju ar nieko blogo vaikučiui nenutiktų?![]()
![]()
Yra,Pfizer vakcina
Oho kiek čia daug jau sedinčiu😊 Mes tai dar tik prieš kelias dienas nuo nugaros ant pilvo pradėjom vartytis🙈 Pastebėjau,jog mažylė būdama ant kilimo visai nenori vartytis,apsiverčia nuo nugaros ant pilvo ir prašliaužioja visą laiką.Bet būnant ant lovos,tai net kūlverščiais duoda nesustodama,vis linguoja su kojytėm.Tai sunku suprast kodėl ant kilimėlio bijo😊
Ieva.Z parašė:
Yra,Pfizer vakcina
Ir nieko blogo vaikučiui?
Mazyliuke parašė:
![]()
Paskaitykit kelis puslapius atgal, daug kas pasisakė ta tema
Nerko parašė:
Nu va kiekvienam savos bėdos. Aš perguvenu kad mažokai juda. Tokia prie tinginio - kur padėjai ten radai 🙈 jei paguldau pasivarto į vieną ir kitą pusę. Pasisukinėja…
Mano pirmagime tokia buvo, kur padesi ten ir rasi. O dabar nespeju pagaut
del garsu, tai ir mes mazikai ju leidziam
krusinskiened parašė:
Kokį mišinuka duodat?
NAN
Mazyliuke parašė:
![]()
Taip. Esu ir persirgus.
Nėštukė321 parašė:
Šaunu👍🏻.Tai kaip ir nuo lietaus ir fleesas įsegamas. O jei koks -20 ar bus ok?
Ne, manau per šalta jau būtų, nebent po apačia prirengt tada. Žiūrėsiu kas čia per žiema bus, iš anksto nepirksiu. Dar jei vežime, tai turiu miegmaišį, pleduką. Esu bais skupi, tai dėl kelių šaltesnių dienų nepirksiu nieko 🤭
O dėl judrumo - tai aš nežinau, monstras maniškis - tik spėjo 6 mėn sulaukt, išmoko atsisėst, ropot, po savaitėlės ir atsistot įsikibęs. Tai jis nenulaikomas vietoj, po visus namus šmirinėja, stalčius darinėja, svarbu tik kad aš regėjimo lauke būčiau, o jei išeinu tai girdžiu kaip panikuodamas atidunda 😅 lauke irgi su vyresnėle žaidimų aikštelėj paleidžiu, nes nenusėdi niekaip, smėlį ten valgo, viską valgo 😅 ir apskritai su maistu irgi draugauja, su keliom adaptacijom viską su šeima valgo, 3k per dieną. Žandai t8k paraudę buvo, spėju kad varškės apkepas kaltas, nes dvi dienas kimšom. Bet nebedaviau pieno produktų ir praėjo po kelių dienų. Tai va, pasidžiaugiau
norėčiau ir dėl miego pasidžiaugti, bet deja 😅
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai