Donataso parašė:
Mamos Help.!
Ragavom burokėlį, ir kakis visas buvo raudonas. Grynai burokėliai. Čia taip normal…
O jūs burokėlį vieną davėte, ar su kitomis daržovėmis? Mazylio receptai rašo su kitomis- tai nesugalvoju su kuo 🤔
Donataso parašė:
Mamos Help.!
Ragavom burokėlį, ir kakis visas buvo raudonas. Grynai burokėliai. Čia taip normal…
O jūs burokėlį vieną davėte, ar su kitomis daržovėmis? Mazylio receptai rašo su kitomis- tai nesugalvoju su kuo 🤔
Donataso parašė:
Mamos Help.!
Visiškai normalu ;) nes as pati mėgstu burokėlius. Tai ir sysis ir kakis būna raudoni
vaikui dar nedavjau, nes pirmam labai pilvą pute.
Nėštukė321 parašė:
Šiandien daviau su bulve. 🙂
Donataso parašė:
Šiandien daviau su bulve. 🙂
Reikės ir mums pabandyti
Austinys parašė:
Nee, jis viską valgo, košę gal mažiau mėgsta. O sužiaugčioja, jei per didelį kasnį prarija, bet visada atkosėja. Stengiuos duoti nesprangų, minkštą maistą arba jei …
Sakėte, kad vaikas valgo jūsų maistą - o kaip su druska?
atskirai jam be druskos ruošiate?
migg parašė:
Sakėte, kad vaikas valgo jūsų maistą - o kaip su druska?atskirai jam be druskos ruošiate?
Oi seniai esu įpratus visai šeimai be druskos ruošti, net nebepasigendu jos. Labai retai papildomai įsidedam su vyru į sriubas, man į grikių ir bulvių košes dar būtinai jos reikia
o jeigu pvz marinuojant mėsą įdedu kokį majonezo ar pomidorų padažo šaukštelį, tai nesuku galvos dėl to. Duoną, užkandukus pirkdama renkuosi su mažiausiai druskos ir tiek. Iki metų berods iki 1g druskos galima per dieną.
Cukraus taip pat nenaudoju, jei reikia saldinti, tai dedu bananus, datules ar kitus vaisius/uogas.
nu žinokit ir aš pasidaviau su tom putrom, jų virimu ir visišku nevalgymu. Iš proto galima išeiti, o dar vyresnėlio pageidavimai ir visi kiti reikalai. Tai kažkurią dieną suknaibiau šakute kalakutienos virtą kukulį, grikių dribsių užbrinkintų. Kitą dieną iš savo lėkštės lašišos su ilgagrūdžiais ryžiais nu ir žinokit, pagaliau bent kiek valgė! Atrodo neberia viskas ok. Tik kai išviriau saldžios bulvės lazdelių, nevalgė. Reiks morką sekančią pamėgint
Man tai mamuko košės nepasiteisino. Darbo belenkaip daug (nu palyginus su Hipp kur užpili ir pamakaluoji) . Dabar verdu po pilna normą ir ramia sąžine metu jei nevalgo 😳 nes po pusę ilgiau kankintis teks 🙈🙈🙈 prispirkau net 4 ias 😳😳😳
Sūnus grikius paragavo sako o druska kur? 🙈🙈🙈
Nerko parašė:
Man tai mamuko košės nepasiteisino. Darbo belenkaip daug (nu palyginus su Hipp kur užpili ir pamakaluoji) . Dabar verdu po pilna normą ir ramia sąžine metu jei neva…
O kaip hipp košės dėl cukraus kiekio? Yra ten pridetinio ar ne?
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai