Suzzii parašė:
Mp maitinančios ir kava mėgstančios... Kiek sau leidziat kavos išgerti per diena? Aš kelias dienas vis tris puodus isgeriu... Ir nzn ar čia blogai ar ne...
Du kavos per dieną, bet mano neperstipriausia 😃
Suzzii parašė:
Mp maitinančios ir kava mėgstančios... Kiek sau leidziat kavos išgerti per diena? Aš kelias dienas vis tris puodus isgeriu... Ir nzn ar čia blogai ar ne...
Du kavos per dieną, bet mano neperstipriausia 😃
Suzzii parašė:
Dar nedaviauhipp ziurejau, bet pagalvojau, kad gal išimties tvarka negaus iki metų
nes jeigu išeisiu į darbą, tai vietoj triušio su brokoliai gaus makaronų s…
Prajuokinot su paskutiniu sakiniu 😃. O sakykit, kur triušieną perkat? Nes mes tik kalakutieną, vištieną ir jautieną bandėm
Suzzii parašė:
Geriu visada du puodelius juodos kavos ❤️ negaliu be jos. Jei į kiema keliaunam tai į termosą pasidarau tai rojus man, nes, namuose tai dažniausiai šaltą damušu ☕
Nėštukė321 parašė:
Prajuokinot su paskutiniu sakiniu 😃. O sakykit, kur triušieną perkat? Nes mes tik kalakutieną, vištieną ir jautieną bandėm
Jei Jūs Vilniuje tai užsisakau Žirnio krautuvėlėje nukaulintą 🌹 nepigu tik 🙈
Suzzii parašė:
Oj, dėl dantų ir užgulusios nosies... buvo tas pats, net MP sunkiai traukdavo..bet pora sav ir išsivaikščiot baigia..aš sėdinčiai traukiau ir galiausiai be purškimo į nosį, tai tirštoką snarglį ištraukdavau..jau bijojau, kas kox sinusitas...
O kavos 2-3 puodus per dieną..kaušelis su kaupu...
Nėštukė321 parašė:
Mūsų triušiena buvo pirma mėsa, tai susiradau skelbimuose moterį, kuri augina ir pjauna..atvežė į namus..už kg ėmė 7 e.
Nėštukė321 parašė:
Pirna kart pirkau naturalijoj triusienos po 16/kg ir veršienos gal 25 at daugiau. Tada radau Molėtų rajone ūkininkė ir nusipirkau 2 triušius po 7 EUR. Tai suojausciau gabaliukais (labai nefaina šita dalis) ir duodu... Pasieiskokite Skelbiu Lt, nes didelis kainos skirtumas. Už eko jautiena daugiau moki, negu už tokį triušį
Inetit parašė:
Oj, dėl dantų ir užgulusios nosies... buvo tas pats, net MP sunkiai traukdavo..bet pora sav ir išsivaikščiot baigia..aš sėdinčiai traukiau ir galiausiai be purškimo…
Sinusito nebūna kūdikiams, nes sinusai neišsivystė... O jums parpe ta vaiko nosis? Man kad keista, kad gal ten yra koks vidinis padziuves, bet jis atsigulęs knarkia kaip senis
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2021-vasarinukai-5
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai