Suzzii parašė:
Aha man irgi labai įdomumano didžiajai buvo LB ne kas su vemimu po smūgio, tai sedziu ir linkiu, kad jums to nebūtų !!!
O koks smūgis jūsiškei buvo?.. viskas gerai baigėsi? Nuvažiavom šiandien ryte į Santariškes. Gydytojas apžiūrėjo galvytę, rankytes kojytes, pažiūrėjo reakciją, ir pasakė, kad vaikas geros būklės. Pasakė, kad vėmimas nesusijęs su kritimu. Kitu atveju, po vėmimo, jei tai dėl galvos traumos, ir praėjo bent kelios valandos, tai būklė blogėja, atsiranda neurologinių pakitimų. Pas mus jų nebuvo. Klausinėjo, ar normaliai vaikas miegojo. Šiandien mano vaikas buvo linksmesnis, daugiau žaidė nei vakar, tai ir pati nurimau. Kodėl vėmė vakar, man taip ir nepaaiškėjo. Gydytojas sakė, jei kažkas vis dėlto blogės, kad grįžtume. Apžiūra truko gal minutę, tai nežinau
labai trumpai. Svarbiausia, kad vaiko elgesys šiandien man neramumo nekelia, man čia pagrindinis rodiklis. Žiūrėsim, kaip rytojus. Vyras išvis mane supermamyte išvadino, sakė kad jaudinuos dėl visko. Suprantu, kad krenta vaikai, kai mokosi vaikščioti, bet man labai nepatinka kritimai, saugau visaip kaip pavyksta