2021.11.11 21:54 (prieš 4 m.)
sleepy parašė:
mano,kad ir daro daugmaž viską, bet irgi vemt verčia tos kalbos lyginimai gebėjimų ir dar vemiu nuo komentarų į ką vaikas panašus ir storas ar plonas aukštas ar žem…
As su pirmu vaiku buvau užsidegus ir man labai įdomu buvo... Na o su antru - man vienodai irgi ar kada apsivertė, atsistojo, ar kiek paaugo. Tyngiu! Nebeidomu ;) dukrai dariau pirmąjį albumą, o šitas gaus bucki
dukra tokio amžiaus į būrelius vedziau, dariau sensorinius žaidimus ir t.t. sūnus kažkaip auga ir vystosi
dariau mankštas, kai buvau sunerimusi, kad raida veluos.
migg parašė:
O koks smūgis jūsiškei buvo?.. viskas gerai baigėsi? Nuvažiavom šiandien ryte į Santariškes. Gydytojas apžiūrėjo galvytę, rankytes kojytes, pažiūrėjo reakciją, ir p…
Smūgis buvo iš didelio aukščio metro gal. Žodžiu, buvo situacija, kuri "niekam niekada negalėtų atsitikti". Tiesiog eidama dukra nukrito ir susitrenkė. Buvo labai baisu ir pavojinga, veme kelias dienas ligoneje. Dabar viskas ok, daro neurologai tyrimus ir reikia tikėtis, kad neišsivystė į epilepsija. Tai dabar 4m vaikui judesius varžau, kas yra labai didelė nesąmonė.
saldainiuke parašė:
O kiek kartu valgo jusu vaikuciai pienuka ir isvis kiek per diena maitinimu? Pas mus iseina nuo ryto 5 maitinimai. Ryte pienukas apie 8 val tada 11 val darzoviu kos…
O koks geras ritmas pas jus.... Aš tai duodu 3k valgyti ir pieno bet kada
Irvutė parašė:
Mamos, ar visos jau duodat valgyti patiems gabaliukais? Ar yra tokiu, kurios dar trina j koses maistuka?
Aš trinu ir dar trinsiu ilgai, nes labai springsta šitas vaikas. Jis noriai ima, bet pvz agurko ar duonos jis prisigruda ir nesusitvarko. Bijot gabaliukų neduokite, ko ten skubėti. Mano giminaitė viena pradėjo: tai tau neismoks kramtyti. Sakau: at anglų ir skaičiuoti irgi neismoks?
Aš bandžiau su smulkia tarka tarkuotus vaisius - apsiveme ( seilėtekis + kontaktas + pilnas skrandis).