Asta0628 parašė:
Ar jūsų vaikučiai kas dieną kakoja? Mano dama dabar kas dvi dienas kakoja :/ ir tokia pairzus jau būna prieš padarant. O paskui pramuša...
Mano kasdien kakoja. Buna,kad ir po kelis kartus
Asta0628 parašė:
Ar jūsų vaikučiai kas dieną kakoja? Mano dama dabar kas dvi dienas kakoja :/ ir tokia pairzus jau būna prieš padarant. O paskui pramuša...
Ieva.Z parašė:
Mano anksčiau irgi po kelis kartus į diena. O dabar žiūriu antra savaitėlė kažkas atsitiko :/
Asta0628 parašė:
Anksčiau ištisai pirdaliodavo, dabar per dieną ar kas antrą dieną padaro vieną rimtą užkauptą kakį
Asta0628 parašė:
Mano anksčiau irgi po kelis kartus į diena. O dabar žiūriu antra savaitėlė kažkas atsitiko :/
Kiek skaičiau jeigu Mp maitinat normalu
Pyragėlis parašė:
Sveikos, kaip kovojat su atpilinejimais? Valgo, pila ir taip jau 3 diena. 😥 Vartoju tardiferona kurio išraše po gimdymo, gal kas susiduret su tokia situacija🙏🥀……
Mano irgi pila. Pavalgius, po valgio ir dar praejus laikui po valgio, kai guldau miegot. Ir atrūgsta kelis kartus, o kartais atrūgsta ir su turiniu. Nebežinau kaip kovot. Taip pat padaugėjo seilių, ir kartais atrodo kad nuolat kažką kramto burnoje. Gal kas susidūrė?
Indrėė11 parašė:
Sveikos turiu pora klausimų, kiek ilgai reikia nešioti kodikiams vilnones kojines prie plikos odos? Ir kada maždaug prasideda dantukų dygimas?
Mums gydytoja sake 3 men kojinytes vilnones nesiot. Dantukai tai labai ivairiai. Sunui pirmas lygiai puses metu islindo. Drauges berniukui 4 men pirmas prasikale
Šilo_uoga parašė:
Man regis mums dabar 6 sav yra
O kaip pasireiske?
Mano vaikas toks irzlus diena, sumazejo miego, geria geria mp, kol atpila, kas per virs jau
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai