mamazitta parašė:
11h ryto kazkur paeme. Liudna man toj izoliuotoj palatoj but![]()
O, tai vistiek jau gera žinia! Turėtų būti ramiau vien dėl to, kad ligoninėj jau 🤗 gal iki pirmadienio turėsit jau ir gerų žinių! 🥳
mamazitta parašė:
O, tai vistiek jau gera žinia! Turėtų būti ramiau vien dėl to, kad ligoninėj jau 🤗 gal iki pirmadienio turėsit jau ir gerų žinių! 🥳
migg parašė:
Vėl aš su problemom... Gal kuri susidūrėte, ar tai galėtų būti pienligė? Gydytoja ryt tik nuo pietų dirba, bandysiu skambinti, kad priimtų. Nežinau, ar priims. Maži…
Panasu i pienligr,kai mes ja turejom tai per pora dienu visa burna balta paliko,gydytoja israse daktarin gelio,ant tiutes patepiau pora kartu ir nebeliko
O merginos, ar gali buti taip, kad jei kartais buna zali kakuciai tai vaikas nedatraukia riebaus maisto? Man pazistama taip pasake. Nes mazylis kartais ilgiau pavalgo, o kartais issiurbia krutine per 10min. Aisku paspaudus isbega dar pieno, bet kiek suprantu krutines pilnai neistustinsi😁
migg parašė:
Vėl aš su problemom... Gal kuri susidūrėte, ar tai galėtų būti pienligė? Gydytoja ryt tik nuo pietų dirba, bandysiu skambinti, kad priimtų. Nežinau, ar priims. Maži…
Pagooglinkit kokiu santykiu sodą sumaišyti su vandeniu ir su merle pavalykit įkišus pirštą
bent jau aš tokias rekomendacijas gavau kai pirmai dukrai buvo baltas liežuvis
Greta_aa parašė:
O merginos, ar gali buti taip, kad jei kartais buna zali kakuciai tai vaikas nedatraukia riebaus maisto? Man pazistama taip pasake. Nes mazylis kartais ilgiau paval…
Iš mano asmeninės patirties, tai žali kakučiai, ypač jeigu yra šiek tiek gleivių, tai rodo alergiją.
migg parašė:
Pas musiske panasiai burnyte atrodo. Mums sake pienlige... sake sumaisyti puse stiklines virinto vandens,viena arbatini sauksteli nubraukta sodos ir su merliuku pavalyti. Ir man sake spenelius ir rudaji laukeli pavalyti sodos tirpalu
mamazitta parašė:
Per kiek laiko covid atsakymus gauvot ligoninej?![]()
Mums padare apie 1 h,apie 6 ryto jau buvo atsakymai
mamazitta parašė:
Maudenimas jau geras zenklas
laikom kumscius!
Greta_aa parašė:
O merginos, ar gali buti taip, kad jei kartais buna zali kakuciai tai vaikas nedatraukia riebaus maisto? Man pazistama taip pasake. Nes mazylis kartais ilgiau paval…
https://www.tevu-darzelis.lt/apie-kudikio-kakuti-ismatas/
Cia yra neblogos info,gal rasite savo varianta
migg parašė:
Mano pupai irgi toks va yra. Tai gydytoja man liepe nupirkti geruju bateriju. Tai duodu po 5 lasiukus pries maitinima . Man atrodo jau gereja situacija pas mus, mergyte daug ramesne jau.
Nes irgi buvo zyzliuke ir maciau, kad lyg kazka skauda jai.
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai