Skaistažiedė parašė:
Sveikutės, tik dabar susiruošiau parašyti. Jau laikome sūnelį rankose. Gimėm vasario 19d. 3.945kg, 55cm. (38sav. darė cp, dėl placentos pirmeigos). 👶
Sveikinimai jums :)±
Skaistažiedė parašė:
Sveikutės, tik dabar susiruošiau parašyti. Jau laikome sūnelį rankose. Gimėm vasario 19d. 3.945kg, 55cm. (38sav. darė cp, dėl placentos pirmeigos). 👶
Sveikinimai jums :)±
Suzzii parašė:
Galite nebent prašyti personalo, kad atneštų (abejoju, ar tą padarys). Arba ispauskite priešpieni į taurele ir parašykite, kad vaikui sugirdytu. Mano antrasis buvo …
Kol ismoko zysti papildomai ko nors davete? Ir kaip perejote tik maitinimu krutinimi? Pas mus panasi situacija... Vis dwr vargsta is kruties o ir baisu nedamaitinti tai papildomai duodu nutraukta piena is buteliuko..
Muere parašė:
Kol ismoko zysti papildomai ko nors davete? Ir kaip perejote tik maitinimu krutinimi? Pas mus panasi situacija... Vis dwr vargsta is kruties o ir baisu nedamaitinti…
As nusitraukiu pieną su pientraukiu ir girdau iš 2 ml švirkšto. Šitas vaikas nebuvo atskirtas, tai mokėjo apzioti krūtį, bet neturėjo jėgų patraukti pieno. Tai aš jį pakaitindavau su švirkštu, o krūtį duodu patraukimo. Realiai per dvi sav perejo pats prie pilno žindymo. Su pirmą dukra buvo sunkiau nes ji nemokėjo zysti. Tai pirmą kartą į krūtį įsikabino tik po 2 sav. Tai aš lygiai taip pat su švirkštu maitinau ir nuolat siuliau, kol ciupkti išmoko. Byteliuko nerekomendioja, nes iš ten lengviau pienas bėga. Todėl krūties greičiausia neims, nes per sunku dirbti. Aš buteliuką duosiu kažkur nuo 2-3 mėn
Pupa-uoga19 parašė:
O nuo hipp mažiau atpila? Nes mes irgi atpilinėjam, mp lb greitai išgeria, o va kai valgom mišinuką Aptamil tai sunkiai atsirūgsta, atpila. Nusprendėm pabandyt pak…
Esu girdėjus apie buteliukus, kurie panašiai reikalauja darbo įdėt traukiant kaip iš krūties, tai kaip suprantu ir ilgiau valgo vaikas, gal padėtų išspręsti problemą?
Ieva.Z parašė:
Gal kuri susiduret su labai traiskanojanciom kudikio akytem?
Man su pirma dukra taip buvo, šeimos daktarė nusiuntė pas akių gydytoją, buvo užsikimšus ašarų liauka berods, tai turėjom 2k per diena lengvai spustelt keletą kartų tas zonas tarp akies ir nosies ir antibiotikų lašiukus lašinom. Turėtų gydytoja pakonsultuoti ką daryti kiekvienu atveju
Suzzii parašė:
As nusitraukiu pieną su pientraukiu ir girdau iš 2 ml švirkšto. Šitas vaikas nebuvo atskirtas, tai mokėjo apzioti krūtį, bet neturėjo jėgų patraukti pieno. Tai aš j…
Aciu labai. Dar klausimelis o kai duosit buteliuka nuo 2-3men, maitinsite papildomai krutiimi ar tik buteliuku?
Šilo_uoga parašė:
Man su pirma dukra taip buvo, šeimos daktarė nusiuntė pas akių gydytoją, buvo užsikimšus ašarų liauka berods, tai turėjom 2k per diena lengvai spustelt keletą kartų…
Aha,reiks uzsirasyt konsultacijai,nes pradejo labai traiskanoti akytes
Muere parašė:
Aciu labai. Dar klausimelis o kai duosit buteliuka nuo 2-3men, maitinsite papildomai krutiimi ar tik buteliuku?
Krūtimi
aš planuoju maitinti iki 1 ar šiek tiek daugiau. Buteliuką įvedu tik savo nepriklausomybei, kad tėčiui ar močiutei galėčiau palikti ir išeiti pasivaikščioti porai valandų. Pieno pertekliu as uzsaldau, arba paruošiu iš anksto jeigu zn, kad turėsiu kažkur eiti. Aš nesu žindymo fane, nes mane vargina tas vaiko nuolatinis kabojimas. Tačiau zindysiu ir šitą is patogumo
man rods lengviau negu su buteliuku.
mamazitta parašė:
O kaip su zindymu tada?
As eidavau pas vaika, kas 3h pamaitinti.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai