krusinskiened parašė:
Na vasarinuka prisiduodam,kiek dabar jau sveriat? ūgis?mes tai 11,5kg, ūgis 82 cm🙂
Oho kokie didčkiai! Mano panelė iš smulkesnių. Skiepų eisime tik gegužės antroje pusėje. Dabar tik 8.6kg 🙃
krusinskiened parašė:
Na vasarinuka prisiduodam,kiek dabar jau sveriat? ūgis?mes tai 11,5kg, ūgis 82 cm🙂
Oho kokie didčkiai! Mano panelė iš smulkesnių. Skiepų eisime tik gegužės antroje pusėje. Dabar tik 8.6kg 🙃
Nerko parašė:
Mes rūbelius 86 nešiojam. Pats tas. Ir kai ką jau 92 🙈 labiau dėl platumo nei dėl ilgio 😊😉 ūgio nebus baisiai didelė, metukų buvo 79cm
Mes dar kelis 74 dydžio tinkamus rūbelius nešiojam 😁
Nerko parašė:
Mes rūbelius 86 nešiojam. Pats tas. Ir kai ką jau 92 🙈 labiau dėl platumo nei dėl ilgio 😊😉 ūgio nebus baisiai didelė, metukų buvo 79cm
Mes irgi86-92 dydžio nesiojame,nesame labai stambūs 🙂
Mamukaas parašė:
Ar Jūsų vasarinukao daug svorio priauga daba?Kazkaip žiūriu i savo lyg paaugis, bet svarstyklės rodo labai panašiai. Kaip kad metų buvo. 🙈 Jin nuolatos malasi. E…
Sveiki😊 Tikrai ne daug bus priaugusi svorio.Max 200-300 gramų.Na bet turbūt viskas čia normalu,nes pradėjo vaikščioti,tai nenustygsta vietoje,vis ištisai juda😊
Ievuciukas123456 parašė:
Sveiki😊 Tikrai ne daug bus priaugusi svorio.Max 200-300 gramų.Na bet turbūt viskas čia normalu,nes pradėjo vaikščioti,tai nenustygsta vietoje,vis ištisai juda😊…
Aš irgi taip mąstau
bet kartais reikia, kad kažkas patvirtintu 😁🙈
Ievuciukas123456 parašė:
Šiandien sužinojome,jog gavome darželį,tai nuo rugsėjo jau keliaus mažylė😊
Sveikinimai 🥰 mes irgi gavome! Bandysim nuo rugsėjo žygiuot.
Ievuciukas123456 parašė:
Šiandien sužinojome,jog gavome darželį,tai nuo rugsėjo jau keliaus mažylė😊
Sveikinimai! Ir mes nuo rugsėjo į darželį 🤗
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai