Noriu tikėti... parašė:
Sveikos visos mamytės 😊
Mano gimdymo data Vasario 7😊
Sveika prisijungus!🌸 kaip jauciates? 😊
Noriu tikėti... parašė:
Sveikos visos mamytės 😊
Noriu tikėti... parašė:
Turėjau susirgti vakar arba 2d,bet labai krūtinę skaudėjo galvoju reikia testą pasidaryti ir iškart abi ryškios, vyras tai dar negali patikėti 😊
Kaip matau trecio laukiates? As irgi trecio 🥰
Noriu tikėti... parašė:
Sveikos visos mamytės 😊
Sveika prisijungus ;)
J.K.... parašė:
Na kažkaip gerai pakolkas, truputį maudena pilvą bet čia normalu.
O ir krūtinės ne žmogiškas skausmas 😊
Su pirmais dviem nestumais nebuvo taip greit tokio požymio kaip krūtinės skausmas.
O kaip jūs jaučiatės?
J.K.... parašė:
Kaip matau trecio laukiates? As irgi trecio 🥰
Na aš dar kažkaip negaliu susivokti kad laukiuosi 3😊
Atrodo mažoji dar tik 2 metukai, o jaučiuosi kaip laukiausi pirmo toks lengvas šokas dar man😊
Noriu tikėti... parašė:
Atrodo mažoji dar tik 2 metukai, o jaučiuosi kaip laukiausi pirmo toks lengvas šok…
Mano ir mažajai du su trupučiu ir pas mus jau ketvirtas 🙈 bet viskas bus gerai mano didžiajam jau 15 kitai tuoj 10 ir mažoji 2. Lengvas šokas ir man 😂
Noriu tikėti... parašė:
Atrodo mažoji dar tik 2 metukai, o jaučiuosi kaip laukiausi pirmo toks lengvas šok…
Zinokit mano mazajam 4 , bet jauciuosi kaip pirmo laukciausi , baisu ,neramu ir tt , manau maziausiai bijoju del visko kai pirmagimes laukiaus nes nieko nezinojau 😃
J.K.... parašė:
Zinokit mano mazajam 4 , bet jauciuosi kaip pirmo laukciausi , baisu ,neramu ir tt , manau maziausiai bijoju del visko kai pirmagimes laukiaus nes nieko nezinojau 😃…
Tas pats ir man, kaip pasidariau testą ir iškart dvi juostelės tai pagalvojau o ką dabar daryt reikės😊
Atrodo kaip pirmo laukiausi😊
Kažkaip negaliu dar patikėti, manau patikėsiu tik tada kaip pas daktarus apsilankysiu 😊
Noriu tikėti... parašė:
Tas pats ir man, kaip pasidariau testą ir iškart dvi juostelės tai pagalvojau o ką dabar daryt reikės😊
Svarbiausiai viskas be nesklandumu ir visom lengvi nestumai butu 🥰
Noriu tikėti... parašė:
Turėjau susirgti vakar arba 2d,bet labai krūtinę skaudėjo galvoju reikia testą pasidaryti ir iškart abi ryškios, vyras tai dar negali patikėti 😊
Sveikinu 🥰 mano data pagal mm taipat vasario 7d.
Mano speneliai lb skausmingi tiesiogine zodzio prasme, ir 2 d kylo rugstis
zinoma dar nuovargis kankinA tai tik tiek simptomu kolkas
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai