Vikuzka parašė:
Tinka tau pilvukas graziai atrodai![]()
Wikuzka labai esi graži mama,nėštukę
Vikuzka parašė:
Tinka tau pilvukas graziai atrodai![]()
Wikuzka labai esi graži mama,nėštukę
siroma parašė:
Sveikos merginos.
PAs mane trečias neštumas,bet pilvo tikrai nesimato.Dar kai svorį pametusi esu..
Linkiu,kad greičiau blogumai pasibaigtų 4u:
dkristina parašė:
Kaip jums savijautos? Mane karciai nuzudys... bloga, nugara skauda. Pilva skauda. Jegu nulis...
Karščiai tai mane užmuš turbut,nes jau nebeįmanoma
Bet šiandien žada škvalą,tai gal atves jau bent kažkiek
Čiolienė parašė:
Vakare aš irgi smarkiai nėščia 🙊 bet 4 nėštumas, silpni pilvo raumenys ir plius progesteronas, kuris pučia pilvą ir atpalaiduoja pilvo raumenis
Vikuzka parašė:
Pilvas kietas nebeina itrauktibet manau dar dasideda putimas taipat
![]()
Pas jus grazus pilvukai,
ne taip kaip pas mane Bomba
Reikes gydytojai pirmadieni užsiminti dėl pilvo,tegul nuodugniai viską apžiūri,nes jau prigalvojau kad gal kokiu miomu turiu
Kietas pilvas ir pas mane,tai įtraukti jau be šansu ji
Haske parašė:
Pas jus grazus pilvukai,ne taip kaip pas mane Bomba
Reikes gydytojai pirmadieni užsiminti dėl pilvo,tegul nuodugniai viską apžiūri,nes jau prigalvo…
Pas mane pilvukas irgi pučiasi, bet vien dėl to jog dėl hormonų išvis pučia žarnyną, tai atrodau kaip kokiam 4 mėn 🤦♀️😁 ypatingai kai pavalgau 😂
Indresa90 parašė:
Oho, vau, gal tiesiog pilvukas papūstas?Nes pas mane ir šiek tiek labiau, bet tiesiog pilvas papūstas, nes retai einu į wc :)) o šiaip dar gal anksti matytis :)…
Na,kad ne
Su tuštinimu kolkas bėdų nėra,skųstis negaliu... Tai,vat ir man atrodo kad dar anksti,bet pas mane jisai toks jau kuria laikas,net vyras juokiasi kad ten gal ne vienas lelius
charlee23 parašė:
Niu va ka tik is kraujo tyrimo. Ketv buvo 610, db 1265reiksia augam irr iesiog buvo per anksti.. matomai neatitinkam pagal mm kokia savaite.. liepos 7 skanui uzr…
Man irgi hcg pradžioje buvo 222,4 o prg 118 tai panos galvojo jog dvyniai o pasirodo tiesiog neatitinka pagal mm ir tiek, o viskas liuks, gerai, laiku 😊
Haske parašė:
Sveikos merginosNorejau paklausti ar matosi jūsų pilvukas jau?
:
Matosi ir pas mane, ryte mažiau bet link vakaro išsipučia kaip geram 4 ar 5 mėn.
Klausiau ginės sakė, pilvo raumenys silpni, žarnynas papūstas nu ir trečias nieštumas daro savo
. Dar savijauta mano gera, apetitas dar geresnis 😁 .
Ir aš per karantiną priaugau svorio .
DovilleLiu parašė:
Labas merginos, apkabinu visas kurios jaučiasi ne kaip ir linkiu greičiau geresnių dienų! 🌹
Aš galiu save priskirti prie gerai besijaučiančių, dar nei vieno karto nevėmiau. Tik sutsmpę buvo valantis dantis 🤦 .
Miego gal kažkiek daugiau noriu, bet tik tiek
Vikuzka parašė:
Dar skaiciau kad su antru nestumu greiciau matosi ir greiciau viskas juntama, idomu kiek tiesos tame![]()
Esu ir aš tai girdėjusi .
charlee23 parašė:
Niu va ka tik is kraujo tyrimo. Ketv buvo 610, db 1265reiksia augam irr iesiog buvo per anksti.. matomai neatitinkam pagal mm kokia savaite.. liepos 7 skanui uzr…
Kaip smagu kad viskas gerai 🎈
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
Planuok…