Vagnee parašė:
Jeigu tamsus kraujas tai valosi gimda iš po buvusio kraujavimo. Jei šviežus, rožinis ar raudonas tai važiuokit į ligonine
Dekuj,taip ir padarysiu 🙏
Vagnee parašė:
Jeigu tamsus kraujas tai valosi gimda iš po buvusio kraujavimo. Jei šviežus, rožinis ar raudonas tai važiuokit į ligonine
EditaJur parašė:
Kraujavimas nesmarkur ir buna tik poto kai pasislapinu...visa diena guliu...bet jau kuna skauda nuo gulejimo 🥺 uzsirasiau pas privacia daktare bet tik 9 dienai...t…
Nusipirkit nestukiu pagalve, labai kunas patogiai isitaiso ant jos, bus lengviau gulet
EditaJur parašė:
Man po israsymo pasake jeigu vel kraujosiu nedelsiant grizti i lygonine .
ivetasttt parašė:
Sveikos merginos 🥰 kaip jums su svoriu? Kiek priaugote? Aš priaugau apie 1,5 kg. Pirmas nėštumas, visko dar nežinau, ar tai normalu? Ne per daug , ne per mažai? 😳…
Pas mane antras nėštumas, tai dar -1kg.
Jura454 parašė:
Sveikos merginos, grįžau iš atostogų ir nebematau uždaros balandinukų grupės. Čia turiu suprasti buvau išmesta dėl to, kad porą sav. neturėjau galimybės prisijungti…
Mane iš gegužinukų taip išmetė 🙄
Jura454 parašė:
Sveikos merginos, grįžau iš atostogų ir nebematau uždaros balandinukų grupės. Čia turiu suprasti buvau išmesta dėl to, kad porą sav. neturėjau galimybės prisijungti…
Mane facebooke is balandinuku ismete, nes nesutikau paviesinti savo asmeniniu medicininiu dokumentu 🤯🤯🤯
Jura454 parašė:
Nu nenumirsiu aš nuo nebuvimo toje grupėje, net juokinga iš tikro, dėl mentaliteto tų kurie pašalino. Lyg ir dalyvavau, ir nuotraukomis dalinausi, o va jei 2 sav. n…
Na adminės nerašė nieko apie trynimus dar. O neleidžia susirasti ir pasiprašyti? Gal netyčia išstojote 😳
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai