Pipirelis parašė:
Pas mane 1,3kg. Šiai dienai. Tai norma turbūt.![]()
irgi pirmas nėštumas
Pas mane 2 nestumas ir šiam laikui priaugau tik 0.5 kg🤦🏻♀️🙈🙂
Pipirelis parašė:
Pas mane 1,3kg. Šiai dienai. Tai norma turbūt.![]()
irgi pirmas nėštumas
Pas mane 2 nestumas ir šiam laikui priaugau tik 0.5 kg🤦🏻♀️🙈🙂
Krissss parašė:
Sveikos, kaip nuotaikos, savijauta? Aš pagaliau jaučiuosi geriau, kartais dar ryte kankina rūgštingumas, bet gyventi galima😁
Sveikute, aš vusada varkdavau su rugstingumu, vienintelis dalykas kas labai padeda tai kmynų arbata 😊
ivetasttt parašė:
Sveikos merginos 🥰 kaip jums su svoriu? Kiek priaugote? Aš priaugau apie 1,5 kg. Pirmas nėštumas, visko dar nežinau, ar tai normalu? Ne per daug , ne per mažai? 😳…
Mums 16 savaite ir + 6 kg. 🙈🙈🙈
Akušerė pasvere ir sako : oho o gydytojas, turit augt. 🙈 Tai suprask kaip nori čia tą svorį.
Dvi savaitės sirgau covid-19, tai tik valgiau ir gulėjau matyt padarė savo. 🙈
miau miau parašė:
Mums 16 savaite ir + 6 kg. 🙈🙈🙈
Akušerė pasvere ir sako : oho o gydytojas, turit augt. 🙈 Tai suprask kaip nori čia…
As Lietuvoj visada gaudavau labai barti nuo gydytojos uz priaugta svori nestumo metu. Todel paskui pradejau meluoti kiek sveriu. Vietoj +30 kg priaugdavau +15 kg 🤣🤣🤣 bet is tiesu dvigubai 😂😂😂
Norečiau dar paklausti nuomoniu busimu mamyčiu kurios susidure su Placenta užpakalineje sienoje ir sieke gimdos kaklelio vidines žiotis...Pas mane prasidejo kraujavimas šeštadieni buvau ligonineja paskire tausojanti režima...Pastoviai guliu bet kraujavimas nesiliauja gal kazkam taip buvo?ir Gali papasakoti ir patarti ka daryti? Ar cia taip buna ar cia blogai ir reiketu vel vaziuoti I ligonine?
EditaJur parašė:
Norečiau dar paklausti nuomoniu busimu mamyčiu kurios susidure su Placenta užpakalineje sienoje ir sieke gimdos kaklelio vidines žiotis...Pas mane prasidejo kraujav…
Ar smarkiai kraujuoji? Siulyciau bent į priemima nesciosiom paskambinti. Pasitarti. Man buvo žymiai daugiau savaiciu gal 30 sav kai pirmą kart pradejau kraujuoti. Tai statė laselines. Nežinau ar jos ką padeda bet lyg mažina kraujavima. Ištempiau iki 35sav ir dare Cezarį. Tai nejuokauk. Ir kuo mažiau judek
Ir pasiskbink pasitarti. Ar nuvyk į ligoninę. Bet saugok save labai...
Nuewa parašė:
Ar smarkiai kraujuoji? Siulyciau bent į priemima nesciosiom paskambinti. Pasitarti. Man buvo žymiai daugiau savaiciu gal 30 sav kai pirmą kart pradejau kraujuoti. T…
Kraujavimas nesmarkur ir buna tik poto kai pasislapinu...visa diena guliu...bet jau kuna skauda nuo gulejimo 🥺 uzsirasiau pas privacia daktare bet tik 9 dienai...tai galvoju kad siandien teiks nuvaziuoti kad pasiziuretu arba kokiu vaistu israsys 🙈😞
EditaJur parašė:
Norečiau dar paklausti nuomoniu busimu mamyčiu kurios susidure su Placenta užpakalineje sienoje ir sieke gimdos kaklelio vidines žiotis...Pas mane prasidejo kraujav…
Jeigu tamsus kraujas tai valosi gimda iš po buvusio kraujavimo. Jei šviežus, rožinis ar raudonas tai važiuokit į ligonine
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai