FFroska parašė:
Spėju ir man reikės tą pagalvę kištis tarp kojų..😀
Tikrai gerai,ar bent kaldra, pataiso klubu padeti
kitos su psgalve miega,bet netilpciau jau su ja i lova 😅
FFroska parašė:
Spėju ir man reikės tą pagalvę kištis tarp kojų..😀
Tikrai gerai,ar bent kaldra, pataiso klubu padeti
kitos su psgalve miega,bet netilpciau jau su ja i lova 😅
FFroska parašė:
Tikrai labai geras ir malonus gydytojas.Aš su pirmu nėštumu pas jį buvau papuolus kai šiokių tokių bėdelių turėjau tai tikrai patys geriausi atsiliepimai:-)…
Oo tai puiku. Ačiū 🤗
FFroska parašė:
Man pačiai pasirodė kad daugokai:-)kažkaip pagal tėvų darželį mažiau sverti tūrėtų..bet pagal jus suprantu kad visiškai norma
Kai dariausi didijį sakana mums buvo 20 +4 sav ir svėreme 431 g tai čia išvis daug ? 😁
Susidūriau su tokiu klausimu.
Vsą nėštumą ėjau privačiai,už viską mokėjau,tik kraujo tyrimus ir šlapimą tirdavo nemokamai, šeimos gydytoja. Bet paskutinio skano metu,labai man nebepatinka mano ginekolo,tiesiog nebepasitikiu. Jaučiuosi blogai pas ją nuėjusi,atrodo ji man visko nepasako,lyg aš ir taip viską turėčiau žinoti😑😶 Antrajį skaną buvau antros nuomonės pas Beniušienę. Tad dabar esu "be ginekologės" Mano maža poliklinika,savo ginekolo neturi. Gal žinote,ar yra galimybė man, nėštumo metu,tiksliau jam įpusėjus nueiti pas valstybinį, nemokama ginekologą?
Pirmas nėštumas,tai nežinau kokios čia mano teisės ir galimybės. Bet kiek suprantu paskutinį mėn. daugumą nėštukų ginekologai nori pamatyti,kas dvi sav. O aš už vieną vizitą moku apie 100e. Tad jei eičiau kas tas dvi sav,tai suma susidarytu tikrai nemenka. Svarstom gal pačiam gale pereiti į valstybinį sektorių ir esant reikalui nueiti pas privatų ginekologą (pas kitą nei einu dabar).
Mamytės patarkit,gal aš čia mąstau netinkamai😆😄
Soncė parašė:
Vsą nėštumą ėjau privačiai,už viską mokėjau,tik kraujo tyrimus ir šlapimą tirdavo …
As pvz einu i valstybine poliklinika, ten man paima krauja, slapima, spaudima pamatuoja, padaro visus priklausanciua tyrimus, bet kai buna tie skanai 12, 20savaites visada vaziuoju privaciai, kas turi gera aparatura, nes pas mano daktare tarybu sajunga dar ten... man atejus iskart paklause siuntimo reikes i kita istaiga? Kadangi privaciai vazineju, tai siuntimo nereikejo, bet pati daktare supranta kad pas juos ne kazka aparaturos turbut 😀😀
Soncė parašė:
Vsą nėštumą ėjau privačiai,už viską mokėjau,tik kraujo tyrimus ir šlapimą tirdavo …
Galite į VGN persirašyti nėštumo priežiūrai, į mėnesį 22 eur su centais mokėt + kai kurie tyrimai mokami. Čia ne pas jus atvejis su žarnynu buvo? Jei taip, parašykit man AŽ
MLiepsna parašė:
Tikrai gerai,ar bent kaldra, pataiso klubu padetikitos su psgalve miega,bet netilpciau jau su ja i lova 😅
Aš irgi dedu mažyte pagalyte pilvu ir kluba ,klubam oi kaip padeda liuks,. O tos nėščiosios pagalvė tikrai daug užima vietos,ir su ją nemoku miegoti,nebent turi didesnjs pilvas būti?
Soncė parašė:
GALI klausti, savo šeimos daktares,galbūt išrašys siuntimą pas ginekologą-akušerį į valstybinį,ir tada einate palei talonėlį.
Nes pvz aš pati iš klp,esu ambalatoriniam,viena akušerė,tai jei keisčiau valstybine,jeistūsi ir šeimos daktare ir akušere,nes pas šia negalėčiau pasilikti nes nedirba su esveikata siuntimu neišrašynėja,. O kitoje valstybinėje bus ir šeimos daktare ir akušerė-ginekologė jau atskirai, kuri dar žiūrėkite ir pati rašys siuntimus,nedarbinguma.
Būtinai prieš išeidama, pasikonsultuokite kitoje įstaigoje,bet valstybibėse tikrai nemokamai.
Parašykite man kaip išsisprendė,nes aš pati panašioje situacijoje buvau
KornNeli parašė:
Aš irgi dedu mažyte pagalyte pilvu ir kluba ,klubam oi kaip padeda liuks,. O tos nėščiosios pagalvė tikrai daug užima vietos,ir su ją nemoku miegoti,nebent turi did…
Nezinau zinokit,as su pirmu neturejau jos, i gala nestumo tiesiog kaldros krasta pasikisdavau po pilvu ir uzdekdavo
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai