TriceMice parašė:
Šitas, bet man jis padejo labai nuo pleiskanu ir riebalavimosi. Daug kas giria REBALANCING. Pasiziurekite insta kristina vilbnikas, yra highlaituose apie riebius pl…
Ačiū labai! Išbandysiu
TriceMice parašė:
Šitas, bet man jis padejo labai nuo pleiskanu ir riebalavimosi. Daug kas giria REBALANCING. Pasiziurekite insta kristina vilbnikas, yra highlaituose apie riebius pl…
Ačiū labai! Išbandysiu
laurushis parašė:
Koki turit? 🙂
Net nepasakysiu, pirkau devetus, ir pataikiau kad neislaidavau. Paprasta, be jokiu mandrybiu.
magosa parašė:
Sedi neblogai, ir namie vazinejam ir lauke bandem. Tik kojytes sumasto ant ratuku det, tai vis taisau. O siaip po namus dar jis uz rankeneliu ji stumia, tai kaip st…
Turiu ta balta, tai jis visiskai neutralus, bet man neislaiko dienos, garnier man geriau padeda.
Iki nestumu turejau labai stipru prakaitavima. Tai man padejo tik driclor, aisku, ten baisi chemija.
Eleonora Bonė parašė:
Turime Lorelli Torino maniežą paprastą, vieno lygio. Geras daiktas. Čiužinukas ten paprastas sulankstomas, tai dedam papildomai. Bet pati konstrukcija kompaktiška. …
Man irgi ši problema yra, toooks aštrus prakaito kvapas, bijau jau vasaros 🫣
laurushis parašė:
Ir plaukuotumas padidėjas, ant kojų auga stori juodi 🫣 po antro gimdymo jaučiuos kaip bezdžionė. Ai dar kojos padidėjo 😀 nešiodavau 38 dabar 39 dydį
Man irgi labai padidėjo pėda. Galutinai perėjau iš moteriškų avalynės ir kojinių skyriaus į vyrišką. Iš 42 į 43. Kaip tik užsisakiau sau mixą margų kojinių vyriškų (moteriškos per mažos), tai atėjo tokios su užrašais visokiais BEER ir motociklų paveiksliukais haha
Man kilo klausimas dėl kremų nuo saulės naudojimo. Kol kas mažiui jo nenaudojau, tačiau matau, kad jis imlus saulei (ne kaip mama) - plaštakos jau įgavo švelnų įdegį 😁 rankyčių nelabai noriu tepti bent kol kas, nes vis tiek kažkuriuo momentu tuos pirštus susikiša į burną. Ar tepate vaikus kremais su spf? Pats įdegis ne problema, tik galvoju, ar aš čia praleidžiu kažką? Ar per daug rūpinuos? Net pasimečiau. 🤔
miskoeziukas parašė:
Man kilo klausimas dėl kremų nuo saulės naudojimo. Kol kas mažiui jo nenaudojau, tačiau matau, kad jis imlus saulei (ne kaip mama) - plaštakos jau įgavo švelnų įdeg…
Kai buvom kelionėje tepiau. O čia kažkaip nebuvo tokių dienų,kad įdegt,bet kai bus tepsiu😊
miskoeziukas parašė:
Man kilo klausimas dėl kremų nuo saulės naudojimo. Kol kas mažiui jo nenaudojau, tačiau matau, kad jis imlus saulei (ne kaip mama) - plaštakos jau įgavo švelnų įdeg…
Nusipirkau jau vasarai visą paletę reikalų vasarai iš aromama, bet dabar reikalo tepti nėra
kai atšils labiau orai ir atidengsim normaliai odą tada tik
miskoeziukas parašė:
Mes atostogu metu irgi tepem
kai atsils orai ir prades saule imti ir pas mus irgi tepsiu 🤭
Pas mane irgi prakaito kvapas paaštrėjo. 🥲 Jau planuoju pabandyti Vichy dezodorantą, jei nepadės, konsultuotis vaistinėje. Ir reikia nešioti laisvesnius, natūralesnius rūbus.
Aš tai išvis neįsivaizduoju ką darau gyvenime. 🙈 Žindyti kažkada noriu nustoti, bet neturiu valios nei planuoti nei pradėti to. Galvojau, kad viskas, lauke nebežindysiu. Tai po to pasakymo jau du kartus teko, nes vieną kartą neturėjau maisto kartu, o kitą kartą šiaip paleido dūdas iki kūkčiojimo nežinau kodėl. Galvočiau apie antrą vaiką, bet nenoriu dabar, noriu po 2 metų VPA grįžti į darbą dar padirbt, bet tuo pačiu nenoriu didelio amžiaus skirtumo tarp vaikų, nes noriu, kad jie kartu turėtų kuo daugiau bendros veiklos... tada man paprasčiau bus, taip tikiuosi. 😅 Tai iš to blaškymosi išvis dabar nieko nedarau... nei žinau kada į darželį leisiu nei ką...
Gal mamytės, kurios turi vaikus 4-6 metų skirtumu paguos, kad čia viskas ok ir vaikai vistiek kartu žaidžia ir jiems faina? 😅
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai