laurora parašė:
10 komplektu. Beveik visi 56 dydzio. 62 nesidejau visiskai.
Oho kiek daug😃 as net namie tiek neturiu🤭 reiketu gal uzsipirkti ir man😃 bet kad su abiem vaikais tikrai uzteko pilnai kokiu 5 bendrai😊
laurora parašė:
Oho kiek daug😃 as net namie tiek neturiu🤭 reiketu gal uzsipirkti ir man😃 bet kad su abiem vaikais tikrai uzteko pilnai kokiu 5 bendrai😊
laurora parašė:
Laukiu dvynuku, tai reikėtu 20 komplektu 😁 Esu susiruošus kaip parašyta, po 1+4. Jei neužteks, vyras atveš daugiau.
Katakitoka parašė:
Sveikossveikatos visiems, tos savaites i pabaiga tikrai nelengvos, bet tuoj lauktas vaikų gimtadienis, (gimimas) ir laimės bus kurkas daugiau! Galbūt jau ruošet…
As visus rubelius lyginau su paprastu lygintuvu, nes taip tiesiog greiciau, nes jie lb mazuciai, tai kio sukabinsi kruva ant pakabubislyginimui, tai omg😅 savo visada lyginu tik su gariniu Zyle, tikrai patinka.
Aushriuks parašė:
Na, kazkaip reikes ir man nepersistengt su rubeliais kraunantis lagamina 😉
Na man 3-4 nebutu pakake🙈 nes lb jau prakakindavo pro pampi ir atpildavo pieneli, tai kei ne ligonines duoti rubeliai, tai butu nepakake mano komplektuku😅 si kart pasemiau kurkas daugiau😁 i lagamina dejausi viska, tai kruvos tasiu nesigavo😁
Aushriuks parašė:
O dar klausimelis 😉 kiek planuojat rubeliu komplektu paimti vaikuciams i ligonine? As visai pasimetus 🤦🏻♀️ Kiek skaiciau, tai rekomenduojama turet 3 - 4 ir 1 kompl…
Kiek pamenu mums tikrai netrūko, rodos 3 turėjome. Viršų ir apačią atskirai. Ir tokias užrisamas/uzsegamas ale tipo marškinėlius dar ant viršaus. Bet rodos jau trečią dieną ir sliauztinuka dejom kuris per visą kuna. Jeigu ką, tai kažką ispurvins.. paimkit muilo vaikiško. Ir po vandeniu šiltų nuskalbsit rankom. Bet iš tiesų nei jie ten kakoja kažką.. pirmom dienom.
nei daug atpyla.. nes tik pradeda mokytis. Tai manau daug neverta imt
EglėR parašė:
Mitas. 10 d pernešiojau.![]()
Aš kažkaip nebenoreciau jau pernesioti 😉
Mykele parašė:
Laukiu dvynuku, tai reikėtu 20 komplektu 😁 Esu susiruošus kaip parašyta, po 1+4. Jei neužteks, vyras atveš daugiau.
Sveikinu! Na tikrai, tada dvynukams jau 20 reikia😁 na nebent jus ilgiau ligoninej nores palaikyt
Amber3 parašė:
As visus rubelius lyginau su paprastu lygintuvu, nes taip tiesiog greiciau, nes jie lb mazuciai, tai kio sukabinsi kruva ant pakabubislyginimui, tai omg😅 savo visa…
Man ir prakakino bet kaip ir rase kita mama muila ukiska buvau pasiimus paploviau gal
pora kartu ant radiatoraus ir isdziuvo, bet ziema
buvo, o jei vasara tai ir nebutu isdziuves😃
LauraLaura1989 parašė:
As antra 41sav 3d pagimdziau, tai irgi jau tiek laukiau gslvojau nebepagimdysiu ir aplamai pavargau su tuo pilvu tiek tampytis.. jau pernesiot termino diena tikrai taip nefaina😄
LauraLaura1989 parašė:
O jums pirmas vaikas?
Laurut3 parašė:
As antra 41sav 3d pagimdziau, tai irgi jau tiek laukiau gslvojau nebepagimdysiu ir aplamai pavargau su tuo pilvu tiek tampytis.. jau pernesiot termino diena tikrai …
Nu jo nors pirmagimį dėl priešlaikinio sustabdymo susisdabde tai dienos nusikėlė terminas buvo lapkričio 17 o pagimdžiau 21 d nors ir ne taip daug 🙂 o su kitu suneliu išvis netiketai gavosi anksčiau penkiom dienom prieš terminą 🙂
EglėR parašė:
O jums pirmas vaikas?![]()
Nebe pirmas o trečias bus ir labai laukiama mergaite yra nes du berniukus turiu🙂
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai