Rutablaz parašė:
Sveikos mamos, kaip praejo jusu antrasis meningoko skiepas? Ar reakcija panasi kaip pirmo ar stipresne?😬
Lygiai tokia pati🤷♀️
Rutablaz parašė:
Sveikos mamos, kaip praejo jusu antrasis meningoko skiepas? Ar reakcija panasi kaip pirmo ar stipresne?😬
Lygiai tokia pati🤷♀️
Eglelita parašė:
Sveikos! Kaip sekasi su primaitinimu?
Musu nenori ragaut, isranki, gal pasiulysit ka jūs![]()
Labukas. Mano tai apetitu nesiskundzia vaikinas, isbando viska ka duodu, nepatiko tik brokolis, tad jo ir nebeduodu, nekankinu. Buna kad pasirauko, bet tik iki tol kol apsipranta su skoniu. Pamato maista jau ir ciapsi, tad prie jo jau valgyti sunku, nes gaila darosi kai stebi🤭
O as noriu paklausti kaip jusu mazyliai, ar vartosi i abi puses, nuo pilvo ant nugaros? Maniskis verciasi tik i viena puse ir tai tik nuo nugaros ant pilvo, kitaip atsigula ant sono bet nesivercia😔 zinau kad viskam savas laikas ir nereikia sunerimti per anksti bet.....
@arune parašė:
Labukas. Mano tai apetitu nesiskundzia vaikinas, isbando viska ka duodu, nepatiko tik brokolis, tad jo ir nebeduodu, nekankinu. Buna kad pasirauko, bet tik iki tol …
Maniškė irgi tik į vieną puse verčiasi, manau stipresnė ta puse dėl to ir verčiasi, jai taip lengviau. Bet aš kažkaip nepergyvenu, paaugs išmoks ir į kitą pusę verstis🙂
Eglelita parašė:
Sveikos! Kaip sekasi su primaitinimu?
Musu nenori ragaut, isranki, gal pasiulysit ka jūs![]()
Musu mergyte labai noriai valgo 😀 kol ragavo tik pavienes darzoves, tai tik virta morka nesuzavejo jos. O dabar jau miksuoju po dvi darzoves - tai kol kas kosyte is saldzios bulves ir brokolio yra favorite 😀 klausiau daktares, ar jau duot ragaut ir grudiniu kosiu, tai patare dar susilaikyt, nes svoris labai gerai auga, putlute jau tokia padidarius 😀 tai sake nuo grudiniu kosiu dar labiau svoris augs - kol kas darzoves duosiu dar menesiuka.
Rutablaz parašė:
Siandien ir mes antraji meningokoko skiepa gavom. Po pirmojo tik vakare pakilo temp, o visa diena kaip niekur nieko buvo. Tai tikiuosi, kad ir sikart viskas panasiai praeis. 🙏
@arune parašė:
Labukas. Mano tai apetitu nesiskundzia vaikinas, isbando viska ka duodu, nepatiko tik brokolis, tad jo ir nebeduodu, nekankinu. Buna kad pasirauko, bet tik iki tol …
Pakankamai lengvai ir noriai verciasi i viena puse nuo nugaros ant pilvelio. I kita puse kazkaip sunkiau jai - apsiverte pirma karta pati tik pries kelias dienas. Apsivers ir Jusu vaikutis - visi savu tempu mokosi, tik reikia islaukti 😉 Tikrai neverta nerimauti ☺️
O, mamos, mes gavom siuntima pas ortopeda. Nusprendziau kreiptis i Gintara Kusleika Gijos klinikoje. Ar kas nors buvote pas ji? Ar gal ka kita is ortopedu rekomenduotumete Kaune?
@arune parašė:
Tai padekite apsiversti i kita puse. Mums pakako keletos dienu ir moka. Verciasi dabar i abi puses pati kuo puikiausiai. Ir pas kinezeterapiaute buvom ji taip pat rekomendavo padeti apsiversti parode bet viska lb letai pagelbeti kad vaikas pats daugiau dirbtu
@arune parašė:
Ar duodate dar tik ragauti ar jau nemažai suvalgo, porciją?
Lor@ parašė:
Ar duodate dar tik ragauti ar jau nemažai suvalgo, porciją?
Suvalgo jau porcija per pietus🙂
@arune parašė:
Suvalgo jau porcija per pietus🙂
Ir tada jau pienuko neduodat?
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai