bra123 parašė:
Mano vaikas alergiškas alfa laktoalbuminui
Turiu klausimėlį... Ar jums gydytoja leido valgyti pieno produktus, kurie yra virti/kepti? 🙂 Kaip supratau, kad šie likę baltymai yra jautrūs temperatūrai…
bra123 parašė:
Mano vaikas alergiškas alfa laktoalbuminui
Turiu klausimėlį... Ar jums gydytoja leido valgyti pieno produktus, kurie yra virti/kepti? 🙂 Kaip supratau, kad šie likę baltymai yra jautrūs temperatūrai…
muminukas parašė:
Turiu klausimėlį... Ar jums gydytoja leido valgyti pieno produktus, kurie yra virti/kepti? 🙂 Kaip supratau, kad šie likę baltymai yra jautrūs temperatūrai… :)…
Pagal viską galima vartoti apdorotus pieno produktus. Gydytoja leido, bet aš nematu poreikio. Kadangi žindau, tai pati valgau sūrį ar produktus kuriuose buvo naudotos išrūgos ar milteliai pieno, bet vaikui dar nieko tokio nedaviau. Na daviau prieš mėnesį jogurto - tai vis dar netoleruoja
Tai atsakant į klausimą, leido, bet mes neduodam
Afekto respiracinis sindromas... ar yra kam ištiko? Galit ir privačiai man parašyti... gal su spalinuku, o gal su vyresniu vaiku buvo... mums ištiko, esu panikoj ir pati, kol pateksim pas gydytojus giliasniam ištyrimui... esmė, kad imu bijoti betkokio jos verkimo, kad ir vėl ji neprarastų sąmonės... mažesnė puikiai susitvarkydavo su savo pykčiu, bet dabar ji alpsta, net kai atėmiau kas negalima, gali susižeisyi.... tada kai norėjau ištraukti snargliukus... nors jau 100kartų esam traukę... nemalonu, bet iki samonės netekimo nkd nebūdavo... tada norint sulašintibtiesiog lašiukus į nosį vėl tas pats... bujau vaiko... bijau savęs, kad pati nualpsiu kai taip įvyks supanikavus
Mykele parašė:
Ar jau pratinate savo mažylius prie darymo į puoduką?
Pas mus taip matosi kad ji nori jakie, kad aš ją tiesiog nurengiu ir sodinu ant puoduko, jau gal du mėnesius.. ir ji ten ir daro. Kartais speju. Kartais jau pradėjusi. Pastebėjau kad jai net kažkaip labiau patinka.. nei i sauskelnės.. nes labai pyksta padariusi.. kad jaučia išmatas ... O taip patenkinta kad iškart nuvalai. Ir būna pati stebi.. žiūri kad nunesk ja ant puodo.
nepavadinciau pratimų.. tiesiog pagaunama momentą, ir nesame.
Mykele parašė:
Ar jau pratinate savo mažylius prie darymo į puoduką?
As bandziau pirma dukra sodinti, kai buvo kokiu 8 men. ir labai dziaugiausi, kad i ta puoduka darydavo. Bet ismokus vaikscioti tik pasodinus iskart pabegdavo. Ir dar ilgai prie to puoduko negrizo. Tai su antra dukra jau palaukiau kol vaikscios ir tada mokinau tik. Ir su sunum lauksiu velesnio laiko. Tai mano buvo isvada, kad daug vargo ir mazai naudos. O su vyresniu vaiku daug viskas greiciau ir paprasciau jau. Na bent jau mums taip buvo.
Katakitoka parašė:
Pas mus taip matosi kad ji nori jakie, kad aš ją tiesiog nurengiu ir sodinu ant puoduko, jau gal du mėnesius.. ir ji ten ir daro. Kartais speju. Kartais jau pradėju…
Kaip gerai! Esat su duktyte gera komanda 😊
Deity parašė:
Afekto respiracinis sindromas... ar yra kam ištiko? Galit ir privačiai man parašyti... gal su spalinuku, o gal su vyresniu vaiku buvo... mums ištiko, esu panikoj ir…
Mano vyresniąjam sūnui taip buvo, bet gal nuo metų tik prasidėjo, bet ir tai kai jau labai stipriai užsigaudavo arba pvz vieną kartą paliekant darželyje pas nenorimą auklėtoją. Išaugo apie 3 metus kažkur. Pirmus kartus buvo labai labai baisu, po to išmokome tvarkytis. Pamatom jog jau užsiverkia tai pūsdavom orą į veidą arba švelniai palurtydavom, tada užbėgdavom viskam ir nenualpdavo, nualpęs faip buvo gal kokiis tik 3 kartus, visad sukontroliuodavom. Bet jis nesielgdavo niekad tyčia taip, kaip kartais būna su vaikais.
Dja141 parašė:
Sveikos mamytės ar jūsų mažyliai jau vaikšto???Mano vyrukas dar tingi💁
Labas, oi dar toli grazu iki vaiksciojimo - dar tik atsistoti mokinasi musu dama 😂
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai