singita parašė:
Sveika, tikrai vvt fiziškai nėra ko bijoti, nu bet psichologiškai, negaliu atsigauti.
O kaip rezultatai? Viskas gerai? Aš kažkaip nebegaliu optimistiškai mąstyti, bet daug laiko galvojimui ir googlinimui turėjau
singita parašė:
Sveika, tikrai vvt fiziškai nėra ko bijoti, nu bet psichologiškai, negaliu atsigauti.
O kaip rezultatai? Viskas gerai? Aš kažkaip nebegaliu optimistiškai mąstyti, bet daug laiko galvojimui ir googlinimui turėjau
Soony parašė:
O kaip rezultatai? Viskas gerai? Aš kažkaip nebegaliu optimistiškai mąstyti, bet daug laiko galvojimui ir googlinimui turėjau![]()
Nėra dar rezultatų, po 3 sav tik..
singita parašė:
Nėra dar rezultatų, po 3 sav tik..
As gavau rezultatus po VVT maziau nei per savaite, dariau Santariskese pas Beniusiene.
mmmm3030 parašė:
As gavau rezultatus po VVT maziau nei per savaite, dariau Santariskese pas Beniusiene.
O kodėl darėtės?
Soony parašė:
O kodėl darėtės?
Dariausi nes turim siek tiek issipletusias inkstu geldeles ir pamate "golfo kamuoliuka". Tai kadangi kaip ir 2 niunsai, tai didina tikimybe dauno sindromui. Tai VVT parode, kad viskas normoje, po savaites dar apsilankiau pas ginekologe, tai golfo kamuoliuko jau nebuvo, geldeles issipletusios, bet nuramino, kad cia daznas atvejis pas berniukus. O kad berniukas bus- patvirtino 5 daktarai, nulis sansu turet dukryte😂
mmmm3030 parašė:
Oho, tai greitai atėjo atsakymas nes man kauno klinikose sakė jog vvt atsakymo reiktų laukti 4-5 sav.
Typota parašė:
Oho, tai greitai atėjo atsakymas nes man kauno klinikose sakė jog vvt atsakymo reiktų laukti 4-5 sav.
Keista,man sake, kad greiciausiai ir suzinoma rezultata darant VVT. Man pati gydytoja paskambino, o rezultatus e-sveikatoje idejo tik po 2 savaiciu.
Typota parašė:
Ar ir kitoms 18-20sav per echo matuoja sprando raukšlę? Kažkaip galvojau kad ją matuoja tik per 11-13 sav echo 🤔 pirmo nėštumo metu man jos tokiu metu tikrai kad ne…
Tai ją reikia matuoti 11-12sav o ne vėliau,vėliau net nematavo,vėliau kitus matabimus žiūrėjo🙂
KornNeli parašė:
Tai ją reikia matuoti 11-12sav o ne vėliau,vėliau net nematavo,vėliau kitus matabimus žiūrėjo🙂
O man kauno klinikose matavo sprando raukšlę 🤔 tai net nustebau nes pirmo nėštumo metu niekas jos nebematavo po 11-13sav vizito.
Shmurka parašė:
Aciu merginos uz patarimus, del rugstingumo! Vietoj borzomio bandysiu sodos vandeni, gal ir jis pades.
Sakė šile dar yra borjomi
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai