Rl99 parašė:
Kaip rengiate savo mažylius į lauką kai taip karšta?
Kepuryte, bodikas ir kombis plonas. Buna dar prikloju kojytes
Rl99 parašė:
Kaip rengiate savo mažylius į lauką kai taip karšta?
Kepuryte, bodikas ir kombis plonas. Buna dar prikloju kojytes
Mamytė2023 parašė:
Ten tas kudikiu humer vanduo kur vienkartiniai po 5ml
Bet jį tik nuo 1 mėn. galima naudoti
Aš jau be kepurės nešuos jį. Rengiu bodziukas tr.rankovėm ir šliauštukas. Vistiek pavėsy būnam. Vakar buvom lauke tik bodžiuku tr.rankovėm ir šortukais tai naktį jau nosytė pasikišus buvo, šnopavo, tai šiandien jau šliauštuką ploną užvilkau
supratau kad nėr ko išplikint dar tokį mažą
Sunshine25 parašė:
Kas kiek laiko jusiskiai tustinasi? Sunerimau, nes slapinasi puikiai, bet nekakojo nuo vakar vakaro (maitinu misinuku)
Kiekvieną dieną, po kelis kartus.
Sunshine25 parašė:
Kas kiek laiko jusiskiai tustinasi? Sunerimau, nes slapinasi puikiai, bet nekakojo nuo vakar vakaro (maitinu misinuku)
Aš irgi maitinu misinuku. Buna kad pakakoja i diena ir pora kartu, buna kad kas antra. Jei matau kad jau nori bet neiseina tiesiog duodu pagerti silto vandens ir tada poros valandu begy pakakoja.
Robertukee parašė:
aš suprantu kad jūsų situacija sudėtinga. Iš asmeninės patirties galiu tik pasakyti kad pradžia visada sunki, ne visiems iškarto pieno upeliai teka. Aš kaip ir minė…
Daugiau gyvenime neklausysiu gydytojų patarimų ir nesivadovausiu vadovėlio informacijomis, grįžome į namus ir viskas susitvarkė savaime nuo pirmos dienos namie! Tiesiog leidau vaikučiui išsimiegoti kiek telpa, kol pati neprabudo ir neparodė alkio ženklų, ir po maitinimo vėl leidau miegoti kiek ji nori ir patikėkit pabunda vaikas kai jis yra alkanas, ir jokių žadinimų! Kam kištis į gamtą, kam traumuoti kūdikį, jis tikrai atsikels ir dar parodys koks jis yra alkanas. Ir pastebėjau jeigu trumpiau pažinda tada trumpiau ir miega, na nes normalu, juk greičiau viskas susivirškino. 🤭
Ir Didelis Ačiū už jūsų patarimus, galima būtų sakyti viską taip ir dariau, bet tik dabar perskaičiau 👶🏻💟
Visoms sėkmės žindymo laikotarpiu!
Gaga parašė:
Aš irgi maitinu misinuku. Buna kad pakakoja i diena ir pora kartu, buna kad kas antra. Jei matau kad jau nori bet neiseina tiesiog duodu pagerti silto vandens ir ta…
Vandens skaiciau, jog negalima duoti? Ar galima?
Sunshine25 parašė:
Kasdien po kelis kartus, maitinu krutimi. O slapimasi 10 kart turbut 😄😄
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai